Ζώη: Ξανθιά... κολάση!

Ανάβει φωτιές κάθε βράδυ στο «Maya Maya»! Η Ζωή Σιάνου προκαλεί -με χαρακτηριστική ευκολία- απανωτά εγκεφαλικά στα αρσενικά στην πίστα με την εκρηκτική παρουσία της.
Η sexy ξανθιά είναι γέννημα θρέμμα Αθηναία. Μεγάλωσε στην Κυψέλη και λατρεύει το κέντρο. Ανήκει στον αστερισμό των Διδύμων, γι’ αυτό και είναι ναζιάρα και μπριόζα.

Από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά στην αρχή δεν ήξερε πώς ακριβώς να το ανακοινώσει στους (αυστηρούς) γονείς της. Προτού όμως αποφασίσει ν’ ασχοληθεί με το πεντάγραμμο τελείωσε σχολή κομπιούτερ, ενώ έμαθε να μιλάει άριστα αγγλικά και γερμανικά. Της αρέσει να ερμηνεύει πιο πολύ λαϊκά τραγούδια και θα ήθελε κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει κάποια προσωπική της δισκογραφική δουλειά.

Τον ελεύθερό της χρόνο τον περνάει στο γυμναστήριο, καθώς της αρέσει να γυμνάζεται, ώστε να είναι πάντα en forme. Aν βέβαια σπεύσετε να τη φλερτάρετε, εμείς σας προειδοποιούμε: θα την πατήσετε!

Η hot τραγουδίστρια εδώ και πολύ καιρό είναι φουλ ερωτευμένη! Μάλιστα, όπως δηλώνει και η ίδια: «Πιστεύω πως έχω βρει τον τέλειο, τον ιδανικό άντρα»! Οσο για το πώς βλέπει γενικά τον τέλειο άντρα, τον άντρα τον σωστό, που λέει και ο Τσαλίκης; Τσεκάρει μεν (εξονυχιστικά) την εμφάνισή του, αλλά δεν μένει στις πρώτες εντυπώσεις.

Θέλει τον άντρα της προστατευτικό απέναντί της. Να της φέρεται σαν να είναι μοναδική! Στο πίσω μέρος του μυαλού της βρίσκεται η οικογένεια. Μάλιστα στο μέλλον (το μακρινό, ελπίζουμε) θα παρατούσε ακόμα και το τραγούδι και την πίστα. Γιατί; Απλώς για να γίνει τέλεια... μαμά!