Ναταλία Παπαϊωάννου: «Εχει έρθει στη ζωή μου ο πρίγκιπας»

ΚΩΔ. 17

Δραστήρια και δυναμική, ονειροπόλα αλλά και προσγειωμένη, η Ναταλία Παπαϊωάννου είναι μια σύγχρονη μητέρα που ζει με ένταση και πάθος την κάθε στιγμή και που με μαγικό τρόπο έχει καταφέρει να συνδυάσει με επιτυχία την επαγγελματική και την προσωπική ζωή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μια γυναίκα με το παρουσιαστικό της Ναταλίας είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη, ωστόσο τα μάτια και το εκπληκτικό της βλέμμα ήταν αυτά που πραγματικά μαγνήτισαν το φωτογραφικό φακό. Η ίδια έδειξε να απολαμβάνει την όλη διαδικασία δηλώνοντας: «Γενικά δεν τα πάω καλά με τις φωτογραφήσεις, όμως οφείλω να ομολογήσω πως ήταν πολύ χαλαρά και όμορφα. Ενιωσα άνετα και μου άφησε μόνο καλές εντυπώσεις. Αλλωστε για όποιον ασχολείται με τη showbiz μια τέτοια προβολή μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει».

Από πολύ μικρή ηλικία η Ναταλία ονειρευόταν μια καριέρα σχετική με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Οι συμμετοχές της σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Η αίθουσα του χρόνου», «Λάμψη» και «Καλημέρα ζωή», καθώς και αυτή στην ταινία του Νίκου Περάκη «Προστάτης οικογένειας», αποτέλεσαν ουσιαστικά το διαβατήριο για την είσοδό της σε έναν άλλον, εξίσου συναρπαστικό χώρο, αυτόν της μουσικής και του τραγουδιού. Η ίδια μας λέει χαρακτηριστικά: «Οταν υποδύεσαι ένα ρόλο σε μια παράσταση, περιγράφεις μια ιστορία που διαρκεί περίπου δύο ώρες. Οταν όμως τραγουδάς, στην ουσία περιγράφεις τριάντα διαφορετικές ιστορίες μέσα σε τρεις ώρες. Η εναλλαγή συναισθημάτων είναι έντονη και συνεχής. Αυτό είναι που με συναρπάζει πραγματικά».

Παρά την ομολογουμένως μεγάλη αγάπη της για το τραγούδι, η Ναταλία δεν ανήκει στις τραγουδίστριες που επιδιώκουν την αναγνώριση με κάθε δυνατό μέσο, αφού πιστεύει πως «επιτυχία δεν είναι να βγάλεις δέκα δίσκους και άλλα τόσα CDs. Ασχολούμαι με το τραγούδι, γιατί με γεμίζει πραγματικά και θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά με όση περισσότερη αξιοπρέπεια γίνεται. Κάποια στιγμή θέλω να κοιτάξω πίσω και να νιώσω ότι έπραξα μόνο αυτά που ήθελα».

Μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και τις μουσικές σκηνές, η εντυπωσιακή Ναταλία είναι μια απλή, καθημερινή γυναίκα που περνάει αμέτρητες ώρες με την εννιάχρονη κόρη της, την Ιφιγένεια, την οποία περιγράφει ως «χαριτωμένη, γλυκιά, ναζιάρα, όμορφη, έξυπνη και όλα όσα λένε οι μαμάδες για τις κόρες τους», ενώ συμπληρώνει: «Πηγαίνει στη Γ’ δημοτικού, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει. Για το μόνο πράγμα που την πιέζω λίγο είναι για τα μαθήματά της. Δεν θέλω να χάσει την παιδικότητά της».

Οσο για το πώς καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με τα οικογενειακά της καθήκοντα, η Ναταλία θεωρεί πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αφού όταν θέλεις μπορείς να τα προλάβεις όλα. Οπως χαρακτηριστικά μας λέει: «Οταν υπάρχει θέληση, όλα είναι εφικτά. Αν θέλεις να ξοδέψεις και τις 24 ώρες της μέρας στη δουλειά σου και στον ύπνο, τότε είσαι εργασιομανής και απλώς έχεις σχέση με τη δουλειά σου. Αν όμως θέλεις να έχεις μια φυσιολογική ζωή, μια υγιή σχέση και οικογένεια, τότε πρέπει να θέσεις προτεραιότητες. Ετσι θα μπορέσεις να απολαύσεις τη ζωή σου».

Η Ναταλία μας εξομολογείται: «Ο πρίγκιπας του παραμυθιού δεν υπάρχει μόνο στο μυαλό μου, αλλά και στην καρδιά μου».