Μάχη Νάκου: «Η ζωή ενός μοντέλου είναι τρελοκομείο»!

Αυθόρμητη, χαμογελαστή, αλλά και πολύ δυναμική, η Μάχη Νάκου είναι μια εκρηκτική γυναίκα που δεν συμβιβάζεται με τη μετριότητα, που κάνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα και που πραγματικά έζησε με πάθος την εμπειρία της φωτογράφησης. Αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας μάς είπε πως «ήταν κάτι γνώριμο για μένα, όμως μπορώ να πω πως το team σας με εντυπωσίασε γιατί ξέρατε τι θέλατε και δεν κουράστηκα καθόλου».

Δραστήρια κι εργασιομανής, η Μάχη, ήθελε από μικρή να είναι ανεξάρτητη και να έχει το... δικό της πορτοφόλι. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι να καταλήξει σε αυτό που της ταιριάζει επαγγελματικά δοκίμασε τον εαυτό της σε διάφορες δουλειές, όπως αυτή του δημοσίου υπαλλήλου κάτι για το οποίο μας λέει πως «καλή εμπειρία, αλλά δεν το ξανακάνω». Ετσι, πριν από περίπου οκτώ χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το modeling, παράλληλα με τις σπουδές της. Η ίδια θυμάται πως «ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω για να βγάζω ένα καλό χαρτζιλίκι και τελικά με κέρδισε ολοκληρωτικά αφού πάντα μου άρεσε ο χώρος της μόδας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτό».

Πάντως, αναφορικά με τα μελλοντικά της σχέδια μας πληροφορεί πως «έχω κάνει ήδη μια κίνηση. Είμαι αποκλειστική αντιπρόσωπος σε μια εταιρεία με γυναικεία ρούχα και φυσικά δεν θα μείνω μόνο εκεί. Είμαι πολύ ανήσυχο παιδί και αρκετά φιλόδοξη».

Οι πολλές, κυρίως εργασιακές, υποχρεώσεις την αναγκάζουν να ταξιδεύει συχνά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και για το λόγο αυτό στο σπίτι της υπάρχει μια βαλίτσα μονίμως γεμάτη με τα απολύτως απαραίτητα. Η Μάχη μας λέει ότι «η ζωή του μοντέλου είναι ένα... τρελοκομείο αφού δεν υπάρχει στάνταρ πρόγραμμα κάθε μέρα. Σήμερα είμαι στην Αθήνα και αύριο μπορεί να φύγω για Θεσσαλονίκη. Γενικά δεν έχω χρόνο κι ενώ είμαι “παιδί της παρέας” συχνά αμελώ τους φίλους μου με αποτέλεσμα να έχουν παράπονα».

Δεν είναι λίγες οι στιγμές που μακριά από τις πασαρέλες και τα φωτογραφικά studios το νεαρό μοντέλο αναζητεί ηρεμία και λίγες ώρες «μοναξιάς». Οταν δεν έχει δουλειά, της αρέσει να μένει σπίτι, να κλείνει το κινητό, να ανάβει το τζάκι και να απολαμβάνει μια ζεστή κούπα καφέ. Τα όνειρα δεν λείπουν από τη ζωή της και δεν διστάζει να μας ομολογήσει πως «όπως ο μισός ελληνικός πληθυσμός, έτσι κι εγώ θα ήθελα να έχω φωνητικό ταλέντο γιατί το μικρόφωνο είναι... μεγάλο ψώνιο».

Μπορεί να μην ασχολείται με το τραγούδι, ωστόσο, έχει ήδη αρκετούς θαυμαστές. Μάλιστα, ένας από αυτούς γέμισε όλο το σπίτι της με λουλούδια και το μετέτρεψε σε... φυτώριο.


PRIVATE ROOM

Εντυπωσιακή και sexy, η Μάχη μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα και ακούει καθημερινά πολλά hot κομπλιμέντα. Σε ό,τι αφορά τους άνδρες και το φλερτ, μας λέει ότι δεν θέτει συγκεκριμένα στάνταρ, όπως η εμφάνιση και τα χρήματα, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα ήταν έρωτας, αλλά... αγοροπωλησία, ενώ συμπληρώνει πως «οι γυναίκες δεν κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα. Αυτό είναι νόμος. Κι εγώ είμαι παραδοσιακή, σαν τη φέτα ένα πράγμα. Οσο για τον... πρίγκιπα του παραμυθιού, έχω πάψει να πιστεύω στα παραμύθια και απλώς περιμένω... άνθρωπο».

Οταν της ζητάμε να μας πει τα στοιχεία που συνθέτουν μια ιδανική σχέση, μας λέει ότι όλα είναι θέμα χημείας, με το sex να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού από εκεί ξεκινούν όλα. Και φυσικά, μιλώντας για sex, δεν παραλείπουμε να τη ρωτήσουμε για... αμαρτίες. «Με είδες ξανθιά και νομίζεις πως θα βγάλεις λαβράκι από εδώ; Ετσι, για να ξέρεις, έχω κάνει πολλές» μας λέει γελώντας ενώ συμπληρώνει με νόημα πως «πάντως, μια φίλη μου (ξανθιά, μοντέλο) δήλωσε πως θέλει να κάνει sex πάνω σε άλογο. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί να δω πώς θα τα καταφέρει».

Πιο είναι όμως το δημόσιο πρόσωπο που θεωρεί πιο sexy; Εδώ η Μάχη είναι απόλυτη. «Είναι αυτός που αγγίζει την τελειότητα, Τόκος και ξερό ψωμί».