Γωγώ Φουτσιδάκη: «Θέλω να γίνω παραγωγός ραδιόφωνου»

ΚΩΔΙΚΟΣ 24

Η εντυπωσιακή Γωγώ Φουτσιδάκη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που ενώ μεγαλώνουν στην εποχή της εικόνας και της τηλεόρασης παραμένουν ρομαντικοί και δηλώνουν αθεράπευτα ερωτευμένοι με ένα μέσο που έχει τη δική του ξεχωριστή μαγεία: το ραδιόφωνο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν κάποια μέρα καταφέρει να καθηλώσει τους ακροατές της στο βαθμό που καθήλωσε το φωτογραφικό φακό, τότε απλώς θα έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για μια πραγματικά λαμπρή καριέρα. Η ίδια μας λέει: «Στόχος μου είναι να γίνω μουσικός παραγωγός και να προσεγγίσω την προσοχή όλων, μικρών και μεγάλων. Λατρεύω τη μουσική και το ραδιόφωνο».

Αμέσως μετά τα πρώτα αμήχανα λεπτά μπροστά από το φακό, η γλυκιά βορειοελλαδίτισσα μας μίλησε για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία. Μας είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή αγχώθηκα, αλλά μετά εξοικειώθηκα και με τη βοήθεια των φίλων μου που ήταν εκεί πέρασα πάρα πολύ ωραία. Νομίζω πως αυτή η παρουσίαση είναι μια ευκαιρία να αποδειχθεί ότι οι καθημερινές γυναίκες, που σπουδάζουμε ή εργαζόμαστε, μπορούμε να είμαστε εξίσου sexy όσο τα κορίτσια του φακού και της τηλεόρασης».

Με όπλο την αυτοπεποίθησή της, που τη βοηθάει σε πολλές στιγμές της ζωής της, αλλά και το αυθόρμητο γέλιο της, που θεωρεί πως είναι από τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν, η Γωγώ ήρθε στην Ελλάδα από τη Γερμανία όταν ήταν μόλις δεκαέξι ετών με σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές της. Ωστόσο, όπως η ίδια μας λέει «πίστευα ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά το να ζεις σε μια πόλη μόνη σου και να αρχίζεις σχεδόν από το μηδέν είναι τελικά κάτι πολύ δύσκολο». Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα. Μάλιστα, παράλληλα με τη δουλειά της, πηγαίνει σε νυχτερινό επαγγελματικό λύκειο προκειμένου να επικυρώσει το πτυχίο της δημοσιογραφίας, κάτι που είναι απαραίτητο επειδή έχει τελειώσει το λύκειο στη Γερμανία.

Μακριά από τις σχολικές αίθουσες και τα… ραδιοφωνικά όνειρα, η Γωγώ είναι μια απλή καθημερινή κοπέλα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Η ίδια μας αποκαλύπτει πως το πρώτο πράγμα που προσέχει σε έναν άνδρα είναι τα μάτια του, ο τρόπος που κοιτάει και που φέρεται, αλλά δεν διστάζει να μας πει ότι «δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να κερδίσει την καρδιά μου». Περνάει τον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνοντας βόλτες με τον Ποσειδώνα (το σκύλο της...) ή βγαίνοντας με την παρέα της σε clubs, όπως το Lido R&B night και στο Hotel (το παλιό Caze la Fam), ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνει cinema και βόλτες αποκλειστικά και μόνο με το αγόρι της. Πάντως υπάρχει κάτι στο οποίο δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά και για το οποίο παραδέχεται πως πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις της. «Δυστυχώς δεν ξέρω να μαγειρεύω καλά, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθω» μας λέει χαμογελώντας.