Εμμανουέλλα Πολυχρόνη: «Κάνω όνειρα και δεν φοβάμαι να ρισκάρω...»

ΚΩΔ. 18

Η Εμμανουέλλα Πολυχρόνη είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα που αγαπάει τη ζωή, που δεν μετανιώνει για τα όποια λάθη του παρελθόντος και που δεν διστάζει να ρισκάρει τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Με ένα βιογραφικό πλούσιο σε σπουδές αισθητικής, αλλά και σημαντικές συνεργασίες με μερικά μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, η μελαχρινή καλλονή έχει κάθε λόγο να ατενίζει το επαγγελματικό της μέλλον με αισιοδοξία, τόσο σε ό,τι αφορά την ανοδική της πορεία στο τραγούδι όσο και σε ό,τι αφορά το δικό της ινστιτούτο αισθητικής ομορφιάς που είναι ήδη… στα σκαριά.

Η ίδια μας λέει: «Παλαιότερα είχα ασχοληθεί με το modeling, ενώ είχα συμμετάσχει και σε επιδείξεις μόδας με δικές μου δημιουργίες. Μάλιστα, είχα πάρει μέρος στα καλλιστεία του ANT1 για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 1999. Ωστόσο, ήταν κάτι που άφησα γρήγορα, αφού δεν με γέμιζε πραγματικά. Ετσι, ασχολήθηκα με το τραγούδι, ενώ παράλληλα εμπλούτισα τις γνώσεις μου σχετικά με τις υπηρεσίες αισθητικής ομορφιάς, τις οποίες σκοπεύω να αξιοποιήσω σύντομα».

Η ενασχόλησή της με τη μουσική και το τραγούδι στάθηκε αφορμή για μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε χώρες του εξωτερικού (Αυστραλία, Καναδά, Γερμανία, Αγγλία, Κύπρο) και συνεργασίες με ονόματα, όπως αυτό της Λένας Παπαδοπούλου, ενώ αυτή την περίοδο εμφανίζεται live στις «Πέρλες» στην Καβάλα.

Παρά τη μεγάλη αγάπη της για το τραγούδι, η Εμμανουέλλα γνωρίζει καλά πως ο χώρος που έχει επιλέξει να ακολουθήσει είναι ιδιαίτερα δύσκολος, με πολλές απαιτήσεις και μεγάλο ανταγωνισμό. Γι’ αυτόν το λόγο πήρε την απόφαση να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και να δημιουργήσει το δικό της ινστιτούτο αισθητικής ομορφιάς, στο Μαρκόπουλο, όπου θα παρέχει υπηρεσίες μασάζ, μακιγιάζ και αισθητικής νυχιών. Η ίδια πιστεύει πως αυτό το επαγγελματικό άνοιγμα θα έχει μεγάλη επιτυχία, αφού όλες οι γυναίκες έχουν την ανάγκη να νιώσουν όμορφες. Οπως μας εξομολογείται «δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω τη δουλειά που ήδη κάνω και φυσικά δεν θα έλεγα όχι σε μια καλή πρόταση, αφού το μεγάλο μου όνειρο είναι να κάνω καριέρα στο τραγούδι. Παράλληλα όμως θα ασχοληθώ με το ινστιτούτο και πιστεύω πως θα καταφέρω να συνδυάσω αρμονικά και τα δύο».

Οσο για τον ελεύθερο χρόνο της και τις ασχολίες που την αποφορτίζουν και την ξεκουράζουν, η νεαρή τραγουδίστρια παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις (ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μιούζικαλ), έχει άριστες σχέσεις με την κουζίνα (λατρεύει τη μαγειρική), ενώ δηλώνει fan της σκοποβολής και του bowling.

Οταν αναφέρεται στο κεφάλαιο «οικογένεια», η Εμμανουέλλα χαμογελάει, δηλώνει πως λατρεύει τα παιδιά, αλλά διευκρινίζει πως «θέλω να γίνω μάνα όμως... είμαι μικρή ακόμα. Σε λίγα χρόνια ίσως. Θα δείξει...»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKEUP: ΚΥΡΙΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

«Θέλω να ζω με ένταση και πάθος την κάθε στιγμή».