Γεωργία, έργο τέχνης


Ο ζωγράφος στέκεται εκστασιασμένος αλλά αμίλητος μπροστά στο ξύλινο καβαλέτο του, αδυνατώντας να πιστέψει πως τα πινέλα, που βούτηξαν με ορμή στα δροσερά χρώματα της παλέτας του, κατάφεραν να αποτυπώσουν στον καμβά -με τέτοια απίστευτη τελειότητα- μια γυναικεία μορφή που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως... η απόλυτη καλοκαιρινή ανδρική φαντασίωση.

Το έργο του έχει επιτέλους τελειώσει και δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν επιχειρήσει να του προσδώσει έναν τίτλο, αυτός θα έχει όνομα και επίθετο, που δεν θα είναι άλλο από το Γεωργία Αποστολέλλη.

Το εντυπωσιακό μοντέλο με τα εκφραστικά μάτια και το γεμάτο καμπύλες καλοσμιλεμένο κορμί είναι μια γυναίκα-φωτιά και μάλλον είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. Τα περίεργα και σπάνιας ομορφιάς χαρακτηριστικά της, που κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλονται στα εξ Αυστραλίας γονίδια της μητέρας της, προκαλούν ντελίριο ενθουσιασμού στους θαυμαστές της, που δεν διστάζουν να τη χαρακτηρίσουν... Ορνέλα Μούτι της Ελλάδας.

Η ίδια γνωρίζει καλά πως το επάγγελμα του μοντέλου είναι δύσκολο και απαιτεί αρκετές θυσίες, ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και το θαυμασμό των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεται, ενώ όσοι τη γνωρίζουν πιστεύουν πως είναι βέβαιο ότι η διαδρομή της στο λαμπερό κόσμο της μόδας θα στεφθεί με την αναμενόμενη επιτυχία, δηλαδή απόλυτη.