Λίλιαν Καπλανίδου: «Θέλω να γίνω μια αδέκαστη εισαγγελέας!»

ΚΩΔΙΚΟΣ 28


Είναι μόλις δεκαοκτώ ετών και τελείωσε το Λύκειο πριν από μερικούς μήνες. Γλυκιά, με λαμπερό χαμόγελο και κορμί θανατηφόρο, η εντυπωσιακή Λίλιαν Καπλανίδου σπουδάζει στη Νομική (είναι πρωτοετής) και, παράλληλα, εργάζεται ως γραμματέας σε ιδιωτικό ιατρείο γυναικολόγου.

Αμέσως μετά το τέλος της φωτογράφησης η εκρηκτική 18χρονη, ανακουφισμένη και χαμογελαστή, μας είπε πως «ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Η όλη διαδικασία είχε πολύ γέλιο κατά τη διάρκειά της. Αν καταφέρουν να με γνωρίσουν οι φίλοι μου, νομίζω πως θα τους αρέσει πολύ».

Μάλιστα, όπως μας εξομολογήθηκε, μέσω της παρουσίασής της στην «Espresso» ευελπιστεί στο να αναδείξει τον αληθινό της εαυτό και -γιατί όχι;- να ανοίξει το δρόμο για μια λαμπρή καριέρα σχετική με το χώρο της τηλεόρασης, της διαφήμισης και -φυσικά!- της μόδας. «Εδώ και περίπου τέσσερις μήνες εργάζομαι τα απογεύματα ως γραμματέας. Είναι μια part time εργασία, αφού παράλληλα σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το όνειρό μου είναι να γίνω εισαγγελέας και, παράλληλα, να ασχοληθώ με τη μόδα και την τηλεόραση».

Πώς όμως σχεδιάζει να συνδυάσει αυτά τα... όχι και τόσο ταιριαστά επαγγέλματα; Η Λίλιαν έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά της και δηλώνει έτοιμη για το μεγάλο βήμα.

«Θέλω να γίνω εισαγγελέας γιατί μου αρέσει να κάθομαι στα έδρανα του δικαστηρίου και να δικάζω. Με εξιτάρει η αίσθηση της δύναμης και η ισχύς. Γενικά, μου αρέσει να έχω το πάνω χέρι και θα είμαι αδέκαστη στις ετυμηγορίες μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως, αν τελικά τα καταφέρω, θα είμαι η πρώτη που θα μπορέσει να συνδυάσει καριέρα στις αίθουσες των δικαστηρίων, αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό ή στα φωτογραφικά studio. Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω να πετύχω».

Η ίδια θεωρεί πως για μια ισορροπημένη γυναίκα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να τα έχει βρει με τον εαυτό της και να ξέρει τι ζητάει. Οσο για το αν τελικά θα τα καταφέρει, ο χρόνος θα δείξει.

Μακριά από τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα και τα... εισαγγελικά όνειρα, η εντυπωσιακή φοιτήτρια μιλάει με τις ώρες στο κινητό και όπως χαρακτηριστικά μας λέει: «Είναι η αγαπημένη μου συνήθεια. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά απλώς θα σου πω ότι ο πιο πρόσφατος λογαριασμός άγγιξε τα 470 ευρώ. Και ήταν όλα από συζητήσεις με τις φίλες μου. Ευτυχώς, δηλαδή, που καμιά φορά με παίρνουν και εκείνες».

Μια κοπέλα με το παρουσιαστικό της Λίλιαν είναι φυσικό να ακούει πολλά και διάφορων ειδών σχόλια, όπως ότι έχει «ωραία πατουσάκια». Οταν τη ρωτάμε να μας πει για «αμαρτίες και παραπτώματα», η Λίλιαν κοκκινίζει και μας λέει: «Εχω κάνει πολλές. Μια από αυτές ήταν όταν πήγα σε μια εκκλησία φορώντας ένα πολύ κοντό σορτσάκι. Ομως, ήταν επειδή ήμουν σε νησί και δεν προλάβαινα να αλλάξω, γιατί έφευγε το πλοίο. Το αποτέλεσμα ήταν να με κοιτάει αρκετά περίεργα ο παπάς. Μάλλον ήταν έτοιμος να μου την πει». Καλά... μην ορκίζεσαι!


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΤΖΙΝΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Λίλιαν θέλει να συνδυάσει το επάγγελμα του εισαγγελέα με αυτό του μοντέλου και να γίνει περιζήτητη.