Ντέπυ Στρατή: «Μου έκαναν πρόταση γάμου ενώ ήμουν πάνω στην πίστα»

ΚΩΔΙΚΟΣ 29

Η αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι είναι αδιαπραγμάτευτη. Το πάθος με το οποίο παρουσιάζει το πρόγραμμά της στο νυχτερινό κέντρο «9/8» έχει ήδη αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα του απαιτητικού κοινού της Πάτρας. Αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσουμε και την εκπληκτική σκηνική της παρουσία -που εκτοξεύει στα ύψη το ενδιαφέρον του κόσμου-, τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η εκρηκτική Ντέπυ Στρατή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και οδεύει ολοταχώς προς την εκπλήρωση του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πολυπόθητης κορυφής.

«Ασχολούμαι με το τραγούδι τα τελευταία δέκα χρόνια και αισθάνομαι υπερήφανη για όσα έχω καταφέρει. Με γεμίζει η επαφή με τον κόσμο και το συναίσθημα της απελευθέρωσης που νιώθω όταν βρίσκομαι πάνω στην πίστα. Νομίζω πως η επικοινωνία που έχω με τον κόσμο είναι το στοιχείο που με χαρακτηρίζει, αφού αυτό είναι και το ταλέντο και η επιτυχία στη δουλειά μου» μας εξομολογήθηκε μετά το τέλος της φωτογράφησης, για την οποία δήλωσε χαμογελαστή πως «ελπίζω να ενθουσιάσει αυτούς που με αγαπάνε. Προσωπικά, ένοιωσα να... με εξιτάρει».

Ποια είναι, όμως, τα επαγγελματικά και προσωπικά της σχέδια και πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια; «Θα είμαι καλυμμένη, αν αναγνωριστεί κάποια στιγμή η δουλειά μου και την αγαπήσει ο κόσμος. Θεωρώ πως ο συνδυασμός επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι πολύ δύσκολος. Οι καταιγιστικοί ρυθμοί της σημερινής κοινωνίας περιορίζουν και δεν αφήνουν περιθώρια στη σύγχρονη γυναίκα. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να δώσει χρόνο στην προσωπική της ζωή και, αναπόφευκτα, να την παραμελεί».

Μακριά από τα φώτα της πίστας και όταν καταφέρνει να εξασφαλίσει χρόνο για τον εαυτό της, η εντυπωσιακή Ντέπυ φροντίζει να ασχολείται με πράγματα που την αποφορτίζουν και τη βοηθούν να νιώσει πιο όμορφα. Η εντατική και πολύ σκληρή γυμναστική βρίσκεται σχεδόν επί καθημερινής βάσης στο πρόγραμμά της και τα αποτελέσματα αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο στο καλοσμιλεμένο κορμί της. Οι ταξιδιωτικές αποδράσεις, ακόμη και όταν πρόκειται για ολιγοήμερες διακοπές μακριά από το κλεινόν άστυ, είναι στα top των προτιμήσεων της και όπως χαρακτηριστικά μας λέει: «Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι διακοπές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη μου ήταν στην Αιδηψό». Η ίδια πάντως μας αποκαλύπτει πως η «τελική γεύση» από τις διακοπές στην Αιδηψό δεν ήταν και τόσο γλυκιά, αλλά δεν διστάζει να μας πει ότι «δεν μετανιώνω για τίποτα. Απλώς, μερικές φορές θα ήθελα να είναι αλλιώς κάποια πράγματα. Ομως, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΤΖΙΝΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η εκρηκτική Ντέπυ ανεβάζει τον υδράργυρο σε επικίνδυνα για την εποχή επίπεδα.