Ασημένια Μυρωδιά: «Τρελαίνομαι για τη δουλειά μου και την κουζίνα»

ΚΩΔΙΚΟΣ 30


Εντυπωσιακή, ψηλή, με ονειρεμένες μεσογειακές καμπύλες και ανήσυχο βλέμμα που καθηλώνει, η εκρηκτική Ασημένια Μυρωδιά είναι μια γυναίκα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη και που φυσικά δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η 23χρονη καλλονή ξεπέρασε γρήγορα το -δικαιολογημένο- τρακ των πρώτων λεπτών, μπήκε γρήγορα στο κλίμα και αμέσως μετά το τέλος της φωτογράφησης δήλωσε χαμογελαστή: «Ηταν η πρώτη φορά και ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Ολα πήγαν καλά και μπορώ να πω ότι το διασκέδασα από την προετοιμασία μέχρι την τελευταία λήψη».

Θεωρεί πως η παρουσίαση στην εφημερίδα θα τη βοηθήσει στο αντικείμενο της εργασίας της, κάνοντάς την ευρύτερα γνωστή. Οπως χαρακτηριστικά μας είπε: «Εργάζομαι σε μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων και διοργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις σχετικά με πολιτιστικά δρώμενα, φιλανθρωπικούς σκοπούς και επιδείξεις μόδας. Είναι ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν από παιδί και σκοπεύω να το εξασκώ για το υπόλοιπο της ζωής μου, αφού με εκφράζει απόλυτα».

Αποφασιστική, κοινωνική και έτοιμη να αγωνιστεί σκληρά προκειμένου να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται, η Ασημένια επιθυμεί μια λαμπρή καριέρα στο χώρο που δραστηριοποιείται και μας εξομολογείται: «Με εξιτάρει το ότι κάθε μέρα έρχομαι σε επαφή με καινούργιο κόσμο, αφού από παιδί μου άρεσε να συναναστρέφομαι με ανθρώπους. Η προσωπική ικανοποίηση που παίρνω κάθε φορά που διοργανώνω κάτι από την αρχή, ξεκινώντας από την πιο μικρή έως την πιο σημαντική λεπτομέρεια, είναι μεγάλη. Είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι κάθε μέρα ασχολούμαι με κάτι διαφορετικό και ενημερώνομαι συνέχεια για διάφορα θέματα, ώστε να έχω φρέσκιες ιδέες που είναι απαραίτητες για το δημιουργικό κομμάτι. Ελπίζω μια μέρα να φτιάξω τη δική μου εταιρεία δημοσίων σχέσεων».

Αυθόρμητη και ειλικρινής, η εντυπωσιακή Ασημένια δεν διστάζει να παραδεχτεί πως το χιούμορ και η εξωτερική εμφάνιση παίζουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά της, αφού η πρώτη εικόνα είναι αυτή που προδιαθέτει θετικά κερδίζοντας πολλές φορές τις εντυπώσεις. Παρά το ιδιαίτερα φορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα, προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο ώστε να φροντίζει τον εαυτό της και να ξεκουράζεται, αφού πιστεύει πως όταν μια γυναίκα θέλει να έχει προσωπική ζωή, οφείλει να τη διαφυλάττει και να κρατάει χρόνο για τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπάει.

Ετσι, δεν είναι λίγες οι φορές που προσκαλεί τους φίλους της στο σπίτι προκειμένου να απολαύσουν τα εξαιρετικής γεύσης φαγητά που λέει ότι μαγειρεύει, για τα οποία δηλώνει χαμογελαστή: «Εχω επιρροές από τη... θεά γιαγιά μου που είναι από την Πόλη και, όπως καταλαβαίνεις, κατέχω άριστα όλα όσα αφορούν την πολίτικη κουζίνα». Με λίγα λόγια, κούκλα και χρυσοχέρα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΤΖΙΝΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η εκρηκτική Ασημένια λατρεύει τη δουλειά της και είναι αποφασισμένη να πετύχει.