Ζωή, η sexy πρωταθλήτρια

Η πορεία της πανέμορφης Ζωής Δημητράκου στο λαμπερό χώρο της μόδας ήταν σύντομη, ωστόσο, στάθηκε αρκετή για να τραβήξει τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω της, αφού κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο για την εμφάνισή της όσο και για το χαρακτήρα της.

Παιδί αθλητικής οικογένειας, η μπασκετμπολίστρια του Πανιωνίου αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο modeling πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν δήλωσε συμμετοχή και πήρε μέρος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2006. Η εντυπωσιακή Ζωή δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον από τους πολυπόθητους τίτλους και άφησε τους πάντες έκπληκτους όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από το χώρο της μόδας και να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην -αν μη τι άλλο- εκπληκτική μπασκετική της καριέρα.

Φέτος, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου κατέκτησε έναν «χρυσό» τίτλο, αφού αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Α1, για πρώτη φόρα στην ιστορία της. Η συμβολή της Ζωής σε αυτό το θρίαμβο ήταν μεγάλη και ουσιαστικά δικαίωσε -και με το παραπάνω- την απόφασή της να προτιμήσει το παρκέ από την πασαρέλα...