Φαίη Αντωνιάδη: «Το σεξ παίζει τον πρώτο ρόλο σε μια σχέση»

ΚΩΔΙΚΟΣ 31

«Η φωτογράφηση ήταν... super! Ηταν όλοι πολλοί ευγενικοί, γελάσαμε και μ’ έκαναν να αισθανθώ άνετα» δήλωσε με ανακούφιση η Φαίη Αντωνιάδη λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος της φωτογράφησης. Μιλώντας για την εμπειρία της, αλλά και την προσωπική της παρουσίαση στην «Espresso» μας είπε: «Το έκανα για να αποδείξω ότι ακόμη και οι γυναίκες που ασχολούνται αποκλειστικά με την καριέρα τους, όταν θέλουν, βρίσκουν τον απαραίτητο για τον εαυτό τους χρόνο».

Η ίδια πάντως πιστεύει πως για μια σύγχρονη γυναίκα δεν είναι καθόλου εύκολο να διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή, ωστόσο μας διευκρινίζει: «Με αρκετή προσπάθεια και λίγη θέληση μπορείς να τα καταφέρεις».

Η Φαίη δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που μετανιώνουν για τα όποια λάθη έχουν κάνει αφού προτιμά να προσπερνά τις άσχημες στιγμές, ενώ ταυτόχρονα σκέφτεται τι μπορεί να πήγε λάθος. Είναι άλλωστε μια κοπέλα που αγαπάει τη ζωή και ζει με ένταση την κάθε ξεχωριστή στιγμή. Οπως χαρακτηριστικά μας λέει: «Μου αρέσει το ότι κάθε μέρα που περνά ξέρω πως θα μου συμβεί κάτι τρελό ή έστω κάτι που θα με κάνει να ενθουσιαστώ». Ετσι, φροντίζει να περνά ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο της, ενώ μερικές από τις αγαπημένες της ασχολίες είναι να πηγαίνει για ψώνια με τις φίλες της, να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια με την παρέα της και να ζωγραφίζει.

Οπως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, της αρέσει να τον φροντίζει ώστε να διατηρείται πάντα κομψή και όμορφη. Πιστεύει πως το πρώτο πράγμα που θα προσέξουν οι αναγνώστες πάνω της είναι τα πόδια της, ενώ σχετικά με το πρώτο πράγμα που προσέχει αυτή σε έναν άντρα μας λέει: «Δίνω σημασία στο στιλ του, εφόσον βέβαια συμβαδίζει αρμονικά και με την προσωπικότητά του. Ο άντρας που θα καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά μου θα πρέπει να έχει χιούμορ, να με σέβεται, μα πάνω απ’ όλα να είναι απλώς... ο εαυτός του».

Αναφορικά με το κυρίαρχο στοιχείο της προσωπικότητάς της που τη χαρακτηρίζει, η Φαίη θεωρεί πως αυτό είναι η ειλικρίνεια, σε σημείο που πολλές φορές παρεξηγείται, ενώ μιλώντας για «ταλέντα» μας λέει: «Θα ήθελα να μπορούσα να τραγουδάω καλύτερα».
Πώς φαντάζεται όμως τον εαυτό της σε δέκα χρόνια από τώρα και τι θα ήθελε να αλλάξει αν είχε τη δύναμη και την εξουσία για μία μόνο μέρα; Η Φαίη μας λέει χαμογελώντας: «Σε δέκα χρόνια θα είμαι... αγέραστη. Να ’ναι καλά τα botox! Οσο για το τι θα άλλαζα, δεν νομίζω να μπορούσα να αλλάξω πολλά μέσα σε μία μόνο μέρα. Εδώ άλλοι προσπαθούν χρόνια και δεν καταφέρνουν να αλλάξουν τίποτα...»


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Η Φαίη σπουδάζει γραφιστική και θέλει να σταδιοδρομήσει στο επάγγελμα που τόσο αγαπάει.