Γιώτα Βατίτση: «Με εξιτάρει η επαφή με το κοινό»

ΚΩΔΙΚΟΣ: 1

Αυθόρμητη και ειλικρινής, ονειροπόλα και αισιόδοξη, η εντυπωσιακή Γιώτα Βατίτση δηλώνει ερωτευμένη με το τραγούδι και είναι αποφασισμένη να εργαστεί σκληρά προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρά της.

Με ένα λαμπερό χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο στο γλυκό της πρόσωπο, η νεαρή τραγουδίστρια μπήκε γρήγορα στο κλίμα της φωτογράφησης και μας εξομολογήθηκε: «Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία που θα ήθελα να ξαναζήσω σύντομα. Μέσα από αυτή την παρουσίαση θέλω να αναδείξω -στο βαθμό που είναι εφικτό- την προσωπικότητά μου και γιατί όχι να γνωρίσει ο κόσμος ένα κομμάτι της δουλειάς μου. Νομίζω πως οι φίλοι μου και οι γνωστοί μου θα χαρούν πραγματικά τόσο για την επιλογή μου όσο και για το αποτέλεσμα για το οποίο... ανυπομονώ».

Η ενασχόλησή της με τη μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε πριν από περίπου πέντε χρόνια. Στην πραγματικότητα όμως ποτέ δεν είχε φανταστεί πως κάποια μέρα θα εργαζόταν ως τραγουδίστρια, αφού όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει γιατρός ενώ αργότερα σπούδασε στο Τμήμα Εμπορίου και Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων των ΤΕΙ. Η ίδια μας εξομολογείται: «Ηθελα να γίνω γιατρός αλλά μάλλον... δεν διάβασα αρκετά και δεν πέρασα. Με το αντικείμενο των σπουδών μου δεν έτυχε να ασχοληθώ μέχρι στιγμής. Ισως το κάνω μελλοντικά όταν κρίνω πως... η μουσική μου πορεία έχει κάνει τον κύκλο της. Η αλήθεια είναι πως το τραγούδι προέκυψε τυχαία και συνέχισα επειδή μου άρεσε πραγματικά. Τον τελευταίο καιρό εμφανίζομαι σε νυχτερινό κέντρο στην Τρίπολη και περνάω καταπληκτικά».

Τι είναι όμως αυτό που την εξιτάρει στο επάγγελμά της και τι φιλοδοξεί να πετύχει μέσα από αυτό; Η Γιώτα μας λέει: «Με εξιτάρει η επαφή και η επικοινωνία που έχω με τον κόσμο. Χαίρομαι που μέσα από τα τραγούδια μου διασκεδάζω το κοινό και προκαλώ ευφορία σε κάποιους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ελπίζω να καταξιωθώ σε αυτό που έχω επιλέξει να ακολουθήσω».

Παρά το γεγονός πως έχει ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά της, η ταλαντούχα τραγουδίστρια φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο ώστε να ασχολείται με την αγαπημένη της συνήθεια που δεν είναι άλλη από το... shopping therapy. Ρούχα, παπούτσια και CDs βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών της, ενώ στο σπίτι της διατηρεί μια απίστευτη συλλογή από όλων των ειδών τις... γόβες που είναι και το απόλυτο φετίχ της. Η Γιώτα λατρεύει τα ταξίδια και δηλώνει fan της Ρόδου, αφού εκεί -πριν από τέσσερα χρόνια- είχε συνδυάσει δουλειά και διακοπές που έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στην καρδιά και το μυαλό της. Πάντως, εκτός από την καριέρα σκέφτεται και την προοπτική της οικογένειας και μας λέει: «Ελπίζω πως σε δέκα χρόνια θα είμαι πιο ώριμη, πιο επιτυχημένη σε αυτό που κάνω και γιατί όχι με μια οικογένεια. Αλλωστε, ένας από τους λόγους που αγαπώ τη ζωή είναι γιατί όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και εκεί που δεν το περιμένεις. Ποτέ δεν ξέρεις...»


ΑΝΔΡΕΑΣ  ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Η Γιώτα ήθελε να γίνει γιατρός, αλλά την κέρδισε η αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι.