Βίκυ Κοκκινοπούλου: «Ποτέ μη λες ποτέ γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη»

ΚΩΔΙΚΟΣ 7

Γατίσιο βλέμμα, αφοπλιστικά λαμπερό χαμόγελο και αγγελικά πλασμένο κορμί είναι μόνο μερικά από τα ακαταμάχητα στοιχεία που συνθέτουν το εκρηκτικό προφίλ της ξανθιάς καλλονής, που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ προκειμένου να κάνει τους άνδρες να χάσουν το μυαλό και... τη μιλιά τους. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως πρόσφατες επιστημονικές έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμά ότι οι ξανθές γυναίκες μπορούν να κάνουν τους άνδρες να χάσουν το μυαλό τους στην κυριολεξία, αφού πειράματα γαλλικού πανεπιστημίου απέδειξαν ότι οι άνδρες παρουσιάζουν πολύ χαμηλές επιδόσεις σε τεστ γενικών γνώσεων μετά την… έκθεσή τους σε μια φωτογραφία ξανθιάς γυναίκας. Πόσο μάλλον όταν η γυναίκα αυτή είναι η Βίκυ Κοκκινοπούλου.

Ανετη, ελκυστική και με επιβλητικό στιλ που... προκαλεί και αναστατώνει, η Βίκυ πόζαρε με περίσσια χάρη μπροστά στο φωτογραφικό φακό και δήλωσε χαμογελαστή πως «ήταν μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία. Αυτή η παρουσίαση είναι για μένα μια πρόκληση, αφού θα ήθελα να βγει ο πραγματικός μου εαυτός και, εφόσον υπάρξουν προτάσεις, όποιες κι αν είναι αυτές, να είναι ποιοτικές και ενδιαφέρουσες. Αλλωστε, στη ζωή έχουμε έρθει για να δοκιμάζουμε και να δοκιμαζόμαστε, γι’ αυτό ποτέ μη λες ποτέ».

Με ένα πλούσιο βιογραφικό, που περιλαμβάνει σημαντικές συνεργασίες με μερικές πραγματικά σπουδαίες εταιρείες, αλλά και με επικοινωνιακό χάρισμα που θα ζήλευαν ακόμη και γνωστοί μετρ των δημόσιων σχέσεων, η Βίκυ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανη για όσα έχει πετύχει, αλλά και αισιόδοξη για το μέλλον, που προβλέπεται λαμπρό. Η ίδια μάς λέει χαρακτηριστικά πως «αυτό που με εξιτάρει στο επάγγελμά μου είναι η επαφή με τον κόσμο, η επαγγελματική μου παρουσία σε καταξιωμένες εταιρείες, καθώς και η συνεισφορά μου σε μια ευρύτερη ομάδα, που μέρα με τη μέρα αναπτύσσει ένα δυνατό team spirit. Η αίσθηση της ολοκλήρωσης, συμμετοχής και επιτυχίας είναι ό,τι καλύτερο. Ονειρό μου είναι η δημιουργία μια πρωτοποριακής επιχείρησης event planning, που θα προσφέρει νέες ιδέες και μοντέρνο όραμα πέρα από τα σημερινά δεδομένα».

Αναφορικά με τη χρυσή τομή ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή, η εντυπωσιακή Βίκυ θεωρεί πως η επιτυχία είναι κάτι που προκύπτει μέσα από την ισορροπημένη ενασχόληση με αυτά που μας ενδιαφέρουν και αγαπάμε. Σε ό,τι αφορά τους στόχους και τα όνειρά της, μας λέει ότι «δεν μου αρέσει να παίζω με το χρόνο, γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη. Ωστόσο, στο κάδρο του μυαλού μου θέλω να είναι ζωγραφισμένη η υγεία και η ευτυχία για μένα και τους αγαπημένους μου, καθώς και η επαγγελματική καταξίωση σε ό,τι προκύψει από εδώ και πέρα».

Μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, η υπερδραστήρια Βίκυ φροντίζει να γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο της με ασχολίες που την ξεκουράζουν και τη βοηθούν να νιώθει όμορφα. Το ξεφύλλισμα περιοδικών και εφημερίδων, η βόλτα με το σκύλο της, αλλά και η γυμναστική, που τη βοηθά να διατηρεί σε εξαιρετική φόρμα το καλοσμιλεμένο κορμί της, βρίσκονται στο καθημερινό της πρόγραμμα. Η ίδια μας λέει πως «μου αρέσει να μένω σπίτι, να βγαίνω για φαγητό με φίλους και φυσικά να ταξιδεύω. Προορισμός-απωθημένο είναι το Cabo San Lucas, ενώ αξέχαστο καλοκαίρι πέρασα το 1996 στη Σαντορίνη. Τέλειο μέρος... τέλειο timing».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE-UP: ΕΛΕΝΑ ΨΩΜΑ

Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα «Μελαχρινές ή ξανθές;» έχει όνομα και επίθετο: Βίκυ Κοκκινοπούλου!