Μυρτώ Βουνάτσου: «Εχω μάθει να βάζω ψηλά τoν πήχη»

ΚΩΔΙΚΟΣ 12

Η Μυρτώ Βουνάτσου είναι μια λαμπερή και πολύ κοινωνική γυναίκα που εργάζεται σε γνωστό ιατρικό κέντρο αισθητικής και λατρεύει την επικοινωνία με τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν διστάζουν να αφεθούν στα «μαγικά» της χέρια προκειμένου να ανανεωθούν και να νιώσουν πιο όμορφοι.

Η 25άχρονη αισθητικός άφησε για λίγο τα προγράμματα και τις υπηρεσίες ομορφιάς, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της «Espresso» και αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας δήλωσε: «Ομολογώ πως ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αφού δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά στη ζωή μου με το αντικείμενο και είναι βέβαιο πως είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάρα πολλά χρόνια. Αλλωστε ήταν κάτι που τόλμησα μόνο για εμένα και για την εμπειρία. Πάντως αν μου δοθεί η ευκαιρία να το επαναλάβω, ίσως και να το ξανακάνω».

Το ιατρικό κέντρο αισθητικής στο οποίο εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια είναι ένας χώρος εξειδικευμένος στο κομμάτι της ομορφιάς, ενώ, όπως μας λέει η ίδια: «Ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει στο χώρο και στο επάγγελμά μου, το οποίο σκοπεύω να εξασκώ για αρκετά ακόμη χρόνια. Εχω μάθει να βάζω τον πήχη ψηλά και το όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να ανοίξω ένα δικό μου χώρο, στον οποίο θα μπορώ να προσφέρω υψηλής παροχής υπηρεσίες, αφού μου αρέσει να κάνω τους γύρω μου να περνάνε καλά».

Τα τελευταία χρόνια η φιλόδοξη Μυρτώ έχει ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά της και μοιάζει να γνωρίζει καλά πως με αυτούς τους εξαντλητικούς εργασιακούς ρυθμούς είναι δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, αφού μας λέει χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι είναι πραγματικά δύσκολο, γιατί αφιερώνω πολλές ώρες στο επάγγελμά μου. Ωστόσο φροντίζω να περνάω καλά και να αξιοποιώ σωστά τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου, τον οποίο περνάω συνήθως με τον καλό μου».

Τα ταξίδια αποτελούν μία από τις αγαπημένες συνήθειες της 25χρονης αισθητικού, η οποία ξεχωρίζει τις διακοπές που έκανε πριν από λίγο καιρό στο Γαλαξίδι, ενώ... περιμένει καρτερικά τη στιγμή που θα μπορέσει να επισκεφτεί τις Κανάριους Νήσους.

Δυναμική και ονειροπόλα, αγαπάει τη ζωή και τις νέες εμπειρίες που έχει την ευκαιρία να βιώνει καθημερινά, ενώ, αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια και πλάνα, μας λέει: «Ελπίζω να πραγματοποιήσω όλα τα όνειρά μου, να καταξιωθώ επαγγελματικά και κάποια στιγμή να δημιουργήσω και να έχω στο πλευρό μου μια πραγματικά ευτυχισμένη οικογένεια».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

Οταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει στρατιωτικός για να μπορεί να... διατάζει τους άντρες.