Κωνσταντίνα Μεταξά: «Ονειρό μου είναι να συνεργαστώ με τον Νότη Σφακιανάκη»

ΚΩΔΙΚΟΣ 18

Σχεδόν... αμέτρητες είναι οι περιπτώσεις των ανθρώπων που, ενώ διέθεταν κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, δεν κατάφεραν ποτέ να ξεφύγουν από τη μετριότητα της επαγγελματικής και προσωπικής τους ζωής. Μερικές φορές στο δρόμο για την κατάκτηση της επιτυχίας και της καταξίωσης, το έμφυτο ταλέντο, αυτό το πραγματικά ανεκτίμητο θείο δώρο με το οποίο κάποιοι είναι προικισμένοι, δεν αξιοποιείται κατάλληλα, μένει ανεκμετάλλευτο και δεν μπορεί από μόνο του να εκπληρώσει τις προσδοκίες και τα όνειρά τους. Ετσι, στα μέσα της διαδρομής δεν είναι λίγοι αυτοί που ανακαλύπτουν πως τα συστατικά που έλειψαν από τη δική τους «μαγική συνταγή» δεν είναι άλλα από το θάρρος και την πίστη στις δυνατότητές τους και στον ίδιο τους τον εαυτό. Η εντυπωσιακή Κωνσταντίνα Μεταξά όχι μόνο δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αλλά δηλώνει έτοιμη και αποφασισμένη να πάρει το όποιο ρίσκο χρειάζεται προκειμένου να δώσει σάρκα και οστά στο μουσικό της όνειρο.

Η 22χρονη Κωνσταντίνα γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο όμορφο νησί της Κω. Τελείωσε σχολή κομμωτικής, εργάστηκε ως κομμώτρια και πωλήτρια κοσμημάτων, αλλά όπως μας λέει η ίδια: «Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Να φανταστείς πως όταν κάποιες φορές έβγαινα σε μουσικές σκηνές με την οικογένειά μου, οι καλλιτέχνες του μαγαζιού με καλούσαν στο πάλκο για να ερμηνεύσω τραγούδια μαζί τους, αφού θεωρούσαν πως είχα καλή φωνή και ταλέντο. Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα, αφού εδώ οι ευκαιρίες είναι περισσότερες. Φέτος εμφανίζομαι στις “Νότες” και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και, γιατί όχι, να κάνω σύντομα το πρώτο δισκογραφικό μου βήμα. Οσο για το όνειρό μου... θέλω να καταξιωθώ στο χώρο και μια μέρα να συνεργαστώ με τον Νότη Σφακιανάκη».

Η νεαρή τραγουδίστρια αγαπάει με πάθος το επάγγελμά της και λατρεύει την καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο, ωστόσο δεν διστάζει να μας εκμυστηρευτεί πως αν υπάρχει κάτι που τη «χαλάει», αυτό είναι οι λυκοφιλίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τα οποία κάποιοι συνάδελφοί της κάνουν με χαρακτηριστική ευκολία.

Μακριά από τα φώτα της πίστας, χαλαρώνει γράφοντας στίχους και ακούγοντας μουσική, εφαρμόζοντας τις άριστες μαγειρικές της γνώσεις ή πηγαίνοντας για bowling με την παρέα της. Ως αυθεντική νησιώτισσα, τρελαίνεται για διακοπές δίπλα στη θάλασσα, ενώ ακόμη αναπολεί το ταξίδι που έκανε πριν από μερικά χρόνια στη γειτονική Τουρκία, το οποίο περιγράφει ως αξέχαστο.

Αναφορικά με την εμπειρία της φωτογράφησης, η Κωνσταντίνα μάς λέει πως «ήταν κάτι πρωτόγνωρο και θεωρώ πως αυτή η παρουσίαση είναι μια καλή ευκαιρία για να με γνωρίσει ο κόσμος. Είναι βέβαιο πως οι φίλοι μου θα ξαφνιαστούν, αλλά πιστεύω ότι θα τους αρέσει. Γενικά, δεν μετανιώνω για ό,τι έχω κάνει, αλλά για ό,τι δεν έχω τολμήσει να κάνω».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

Η Κωνσταντίνα θέλει κάποια μέρα να συνεργαστεί με τον συντοπίτη της Νότη Σφακιανάκη.