Αλίκη Συμεωνίδου: «Είμαι παραδοσιακή, αλλά δεν διστάζω να κάνω το πρώτο βήμα»

ΚΩΔΙΚΟΣ 19

Αν ανήκετε στους άντρες που επιμένουν να πιστεύουν πως τέλεια γυναίκα είναι αυτή που συνδυάζει εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και πλούσια προσόντα, αλλά υπολείπεται ισχυρής προσωπικότητας, δεν εκφράζει ποτέ την άποψή της και δεν έχει το θάρρος να ρισκάρει επαγγελματικά, τότε καλά θα κάνετε να γυρίσετε αμέσως σελίδα. Και αυτό γιατί η μελαχρινή καλλονή που ακούει στο όνομα Αλίκη Συμεωνίδου είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει όχι μόνο για την ομολογουμένως απαράμιλλη ομορφιά της, αλλά και για το αδάμαστο επιχειρηματικό της δαιμόνιο που βρίσκεται μάλιστα σε πλήρη δράση κι εξέλιξη.

Αγγελικά πλασμένο κορμί, σαρκώδη χείλη και μοιραίο βλέμμα που «σκοτώνει» είναι μόνο μερικά από τα ακαταμάχητα στοιχεία που συνθέτουν την α λα pin up girl εικόνα της Αλίκης και που δικαιολογούν απόλυτα το γεγονός πως για αρκετά χρόνια διέπρεψε στο χώρο του modeling κοσμώντας με τις φωτογραφίες της τις σελίδες μερικών εκ των καλύτερων ανδρικών περιοδικών της χώρας. Η ίδια μας εξομολογείται: «Εργάζομαι αρκετά χρόνια στο χώρο και έχω πάρει μέρος σε πολλές φωτογραφήσεις. Παρ’ όλα αυτά, κάθε φωτογράφηση εξακολουθεί να είναι μια μοναδική διαδικασία αφού γνωρίζω συνεχώς νέους ανθρώπους και μέσα από τις δικές τους εμπειρίες μαθαίνω καινούργια κι ενδιαφέροντα πράγματα».

Σύμφωνα με το καλλίγραμμο μοντέλο, ο αρμονικός συνδυασμός επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι μια δύσκολη υπόθεση που μπορεί να γίνει ευκολότερη όταν υπάρχει συμπαράσταση και κατανόηση από το έτερον ήμισυ. Μάλιστα, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, η Αλίκη και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Τζάιδας ένωσαν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους και ίδρυσαν την εταιρεία «Imagine More» για την οποία μας λέει χαρακτηριστικά: «Πεδίο δράσης της εταιρείας μας αποτελούν εκδηλώσεις όπως οι εταιρικές, promotions προϊόντων, fashion shows, εγκαίνια, συνέδρια και κάθε είδους παρουσιάσεις. Εμείς αναλαμβάνουμε να τις στελεχώσουμε με εξειδικευμένους επαγγελματίες όπως μοντέλα, στιλίστες, make up artists, φωτογράφους, χορεύτριες και πολλές άλλες ειδικότητες. Αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενη και υπερήφανη όταν αναλαμβάνω ένα event και ο πελάτης στο τέλος μένει ικανοποιημένος και μου λέει “ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία”. Στόχος μου είναι να τα καταφέρω όσο καλύτερα μπορώ και όνειρό μου είναι να γίνει η “Imagine More” μια μεγάλη και δυνατή εταιρεία».

Μέσω της ενασχόλησής της με την εταιρεία η Αλίκη θα έχει την ευκαιρία να μείνει κοντά στο χώρο που αγαπά, ακόμη και όταν δεν θα μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του μοντέλου και αυτό είναι κάτι που δεν την αφήνει καθόλου αδιάφορη αφού μας λέει: «Με εξιτάρει το γεγονός πως μπορώ να μεταφέρω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου στα παιδιά που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο modeling».

Οταν δεν ασχολείται με την εταιρεία, η εκρηκτική Αλίκη προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για ταξίδια στην αγαπημένη της Λευκάδα, πηγαίνει σινεμά (αν και δεν την ακολουθεί κανείς...) και αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό λικνίζοντας το καλοσμιλεμένο κορμί της σε μικρά μπαράκια με δυνατή 80s μουσική. Fever!


ΑΝΔΡΕΑ ΑΞΙΩΤΗ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE-UP: ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

Η super sexy Αλίκη Συμεωνίδου διευθύνει τη δική της εταιρεία ψυχαγωγικής και προωθητικής επικοινωνίας.