Μαριλένα Αχλαδιώτου: «Φετίχ μου είναι το... άρωμά μου»

ΚΩΔΙΚΟΣ 5

Είναι μόλις είκοσι δύο ετών, τελείωσε τη σχολή της πριν από περίπου δύο χρόνια και ονειρεύεται μια ευτυχισμένη οικογένεια και μια καριέρα γεμάτη χαμόγελα και επιτυχίες. Η Μαριλένα Αχλαδιώτου είναι μια απλή και πολύ προσιτή γυναίκα, που ξέρει τι θέλει, που δεν συμβιβάζεται με τη μετριότητα και που -όπως τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της- ζει με ένταση και πάθος κάθε λεπτό της ζωής της.

Στη θέα των φώτων και του φωτογραφικού φακού η αμηχανία και το άγχος της ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλα, ωστόσο χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να τα ξεπεράσει και να δηλώσει λίγο αργότερα πως «με τη βοήθεια και τις συμβουλές του team σας ένιωσα όμορφα και τελικά πήγαν όλα πολύ καλά. Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω πει ακόμη σε κανέναν φίλο μου γιατί θα αρχίσουν να με πειράζουν από τώρα».

Η εντυπωσιακή Μαριλένα σπούδασε επαγγελματικό μακιγιάζ σε ιδιωτική σχολή και στο πρόσφατο παρελθόν εργάστηκε ως μακιγιέρ κυρίως σε φωτογραφήσεις περιοδικών και προετοιμασία νυφών. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάζεται στο ψητοπωλείο «Γύρο-γύρο» που άνοιξε η μητέρα της στο Παλαιό Ηράκλειο, και παράλληλα εξασκεί το επάγγελμα της make up artist. Η ίδια μας λέει πως «το μακιγιάζ είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου, αφού μου αρέσει πολύ και δεν έχω σκοπό να το αφήσω. Οπως δεν έχω σκοπό να αφήσω και το μαγαζί, αφού πηγαίνει πραγματικά πολύ καλά και πρέπει να βοηθάω καθημερινά όσο περισσότερο μπορώ. Αναφορικά με το μακιγιάζ, με εξιτάρει το γεγονός ότι μπορώ να “μεταμορφώνω” τους ανθρώπους, να τους κάνω πιο όμορφους και να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους. Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία, δεν μπορώ να βρω κάτι που να μη μου αρέσει στο επάγγελμά μου και μελλοντικά θα ήθελα να ασχοληθώ ξανά με μακιγιάζ σε φωτογραφήσεις περιοδικών».

Μπορεί το μακιγιάζ να κέρδισε την καρδιά και το μυαλό της, ωστόσο όταν ήταν μικρή ονειρευόταν μια λαμπρή καριέρα ως μπαλαρίνα. Το καλογυμνασμένο κορμί της 22χρονης Μαριλένας είναι αποτέλεσμα σκληρών και εντατικών προπονήσεων και μαθημάτων κλασικού μπαλέτου, αφού όπως η ίδια μας λέει χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησα να κάνω μπαλέτο από τεσσάρων χρονών και συνέχισα για δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια. Εφτασα σε επαγγελματικό επίπεδο και ήμουν πραγματικά πολύ καλή, αλλά τελικά δεν συνέχισα. Γενικά λατρεύω το χορό, μόνο που τώρα πια προτιμώ να χορεύω στα μπουζούκια και στα clubs με τους φίλους μου».
Οταν δεν ξενυχτάει και αποφασίζει να μείνει σπίτι, προτιμάει να ασχολείται με τη μαγειρική, αφού όπως η ίδια ισχυρίζεται, η σχέση της με την κουζίνα είναι άριστη. Η ίδια μας λέει χαμογελώντας πως «όταν έχω χρόνο, μαγειρεύω με τις ώρες. Μου αρέσει πάρα πολύ. Και, φυσικά, δεν μιλάω για ομελέτες και λοιπά απλά φαγητά. Τρελαίνομαι για δύσκολες και περίεργες συνταγές. Να φας αστακομακαρονάδα από τα χεράκια μου, να... γλύφεις τα δάχτυλά σου».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE-UP: ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

Η Μαριλένα έχει κάνει λάθη, αλλά δεν μετανιώνει για κανένα, αφού μέσα από αυτά μαθαίνει.