Λαμάρα, oriental... αγριόγατα

Αποφασιστική, επικίνδυνα αισθησιακή και απόλυτα θηλυκή: αυτές είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μπορούν να σκιαγραφήσουν το μοναδικό προφίλ της εκπληκτικής oriental χορεύτριας που ακούει στο όνομα Λαμάρα.

Γεννημένη στη Γεωργία της Ρωσίας, η εκρηκτική καλλονή ονειρευόταν από μικρή πως κάποια μέρα θα ασχολούταν σοβαρά με το χορό, τον οποίο συνεχίζει να λατρεύει μέχρι σήμερα. Ετσι, εγκατέλειψε… τα πάτρια εδάφη και εγκαταστάθηκε πριν από δώδεκα χρόνια στην Ελλάδα, όπου αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της σε επαγγελματικό επίπεδο. Το πάθος, η χάρη και το ταλέντο της ήταν τα στοιχεία που την έκαναν να διακριθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται μια από τις καλύτερες χορεύτριες στο είδος της.

Εκτός από πλούσιες καμπύλες και εντυπωσιακό παρουσιαστικό, η sexy χορεύτρια γνωρίζει καλά την τέχνη του χορού και κάθε φορά που εμφανίζεται στο club «Sisha» προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους και θαυμαστές της. Οσο για το πιο περίεργο περιστατικό που της έχει συμβεί, αυτό είναι όταν εντελώς απρόοπτα δέχτηκε επίσημη πρόταση για γάμο (με λουλούδια και τούρτα) από ένα άτομο με το οποίο δεν είχε καν σχέση.