Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Βεργκάρα και Κάμπελ στην κοσμική Μύκονο

Η Κολομβιανή σταρ και η «μαύρη γαζέλα» της μόδας απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα…

Δύο διάσημες καλλονές βρίσκονται στη χώρα μας και κολυμπάνε στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου! Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ και η Kολομβιανή σταρ Σοφία Βεργκάρα, που πρωταγωνιστεί σε δημοφιλείς αμερικανικές σειρές, βρίσκονται στη χώρα μας και αναστατώνουν με τις «καυτές» εμφανίσεις τους στην παραλία τους ντόπιους αλλά και τους ξένους τουρίστες στο Νησί των Ανέμων.

Η παρουσία της Ναόμι Κάμπελ στη Μύκονο έγινε αντιληπτή από την κοσμική Ντέλα Ρούνικ, η οποία μένει στο νησί και πόσταρε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου. Η Ναόμι -που έχει έρθει στην Ελλάδα πολλές φορές στο παρελθόν για δουλειές, αλλά και για διακοπές- σε αυτό το ταξίδι της συνοδεύεται από φίλους της. Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να βγαίνει από τη θάλασσα με ένα μουσάτο νεαρό, τον οποίο… λανσάρει πρώτη φορά στο πλευρό της και δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η σχέση που τους συνδέει είναι κάτι περισσότερο από φιλική (θα μπορούσε να είναι και σωματοφύλακάς της). Πάντως, όπως βλέπετε κι εσείς στις φωτογραφίες μας, το διάσημο μοντέλο με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και το πλούσιο ερωτικό παρελθόν τα περνάει μια χαρά στη Μύκονο, καθώς δεν φαίνεται να τα έχει βάψει μαύρα από τον χωρισμό της από τον τελευταίο σύντροφό της, τον Ρώσο μεγιστάνα Βλαντιμίρ Ντορόνιν.

Τη χυμώδη Σοφία Βεργκάρα δεν χρειάστηκε να την… ανακαλύψει κανείς, αφού η ίδια την Παρασκευή, ερχόμενη στην Ελλάδα, μας ενημέρωσε σχετικά. «Βρισκόμαστε στον δρόμο για την Ελλάδα προκειμένου να συνδυάσουμε δουλειά και απόλαυση» έγραψε στην προσωπική της σελίδα της στο Διαδίκτυο και ανέβασε μια φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να συνοδεύεται από νεαρό άντρα.

Η Κολομβιανή ηθοποιός, που αυτόν τον καιρό συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Modern Family» του δικτύου ABC, ενώ για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι υποψήφια και στα φετινά βραβεία Emmy, στην κατηγορία β’ γυναικείου ρόλου σε κωμική σειρά της ζώνης prime time, είχε έρθει και πάλι το καλοκαίρι του 2011 για διακοπές στη Μύκονο.

Η Σοφία Βεργκάρα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Διαδίκτυο, συνοδεύεται από μεγάλη παρέα και ειδικά από άντρες… Οχι, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για μέλη κάποιου συνεργείου, με το οποίο θα κάνει γυρίσματα στο νησί. Αλλωστε η ηθοποιός είναι λαλίστατη και αποκαλυπτική στη διαδικτυακή επικοινωνία της, οπότε σίγουρα πριν φύγει θα μάθουμε και τον επαγγελματικό λόγο που την έφερε στη χώρα μας. Προς το παρόν ανεβάζει φωτογραφίες που τη δείχνουν να απολαμβάνει την μυκονιάτικες διακοπές της με την παρέα της, ενώ υμνεί τη χώρα μας με σχόλια του τύπου «πανέμορφη Ελλάδα»!

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....