Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 29 Νοεμβρίου

ΑΣΤΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 29 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική και θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να αντικαταστήσετε σχέδια ακόμα και συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές στις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρίση φαίνεται πως θα περάσει ο συναισθηματικός τομέας, καθώς μια σχέση θα πάρει τέλος, ενώ επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια αναζωπυρώνονται. Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του μήνα προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά επικεντρωθείτε περισσότερο στα θετικά στοιχεία. Κοντρολάρετε τις διαθέσεις σας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια μπορεί να υπάρχουν, αλλά η δύναμή σας είναι αρκετή για να τα ανατρέψει και να σας βγάλει νικητές. Μιλήστε με ένα φιλικό άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του. Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα.

ΛΕΩΝ: Η μυστικοπάθεια δεν σας βοηθάει στον συναισθηματικό τομέα. Μετριάστε την καταναλωτική μανία σας και μην παρασύρεστε από επιφανειακές εκτιμήσεις. Κάντε πιο προσεκτικό παιχνίδι στις κοινωνικές συναναστροφές σας, αλλάζοντας τακτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες και άτομα κύρους. Δυνατότητες και ευκαιρίες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι σωστές κινήσεις. Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε κάποιο σοβαρό σχέδιο που αφορά μια συνεργασία σας και μην είστε συνέχεια επιθετικοί και πιεστικοί με τον σύντροφό σας. Είναι αρκετά κουρασμένος για να τον παιδεύετε κι εσείς. Σεβαστείτε τις συνεργασίες σας και το χρήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με την περιφρούρηση των περιουσιακών στοιχείων και των οικογενειακών θεμάτων σας. Στη συνέχεια δώστε χρόνο στην κοινωνική ζωή σας. Ζητήστε από τους στενούς συνεργάτες σας σαφείς εξηγήσεις για ό,τι δεν καταλαβαίνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αποθαρρύνεστε γιατί έχετε πολλά ατού για να είστε ανάμεσα στους νικητές. Η υπερβάλλουσα ευαισθησία και η εσωστρέφεια δεν είναι καλά όπλα για τον αγώνα σας. Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και την ερωτική ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις και στα συναισθηματικά σας και δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επαγγελματική ζωή σας, χωρίς να ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς. Προσεγγίστε με λογική ό,τι θέλετε, για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πολλά μαζεμένα για να συσσωρεύετε κι άλλα πράγματα μέσα σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια ή στήριξη από άτομα που είναι πρόθυμα να σας τη δώσουν. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και θα έχετε κάθε λόγο να προσδοκάτε το καλύτερο. Κολακέψτε λίγο τους γύρω σας, αντί να τους υπογραμμίζετε λάθη και ελλείψεις. Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν, και περάστε στην πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ