Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 25 Ιανουαρίου

ΑΣΤΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 25 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας είναι ένα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Ολες οι κινήσεις σας έχουν ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά των εποικοδομητικών επαφών σας. Μην αφήσετε μια σας κίνηση να καταστρέψει ό,τι έχετε χτίσει με κόπο και προσπάθειες χρόνων.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξασφαλίστε ότι τα πάντα θα λειτουργούν ρολόι τώρα και στο μέλλον, χωρίς όμως να ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, που θα εμπεριέχουν κάποιες παγίδες. Η ψυχολογική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι' αυτό φροντίστε να είναι θετική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο φόβος που έχετε μήπως αλλάξει το καλό κλίμα που έχετε δημιουργήσει στις σχέσεις σας σάς οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, ενώ οι απαιτήσεις από άτομα του περιβάλλοντός σας ολοένα και μεγαλώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ολα μπορούν να παρακαμφθούν, αρκεί να κινηθείτε ευέλικτα και να βάλετε περισσότερο χιούμορ στη ζωή σας. Θα έχετε ηρεμία για να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Συνδυάστε την αντίληψη με την πείρα σας, προσπαθώντας να είστε προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές για την επιτυχία είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα και τους περιορισμούς. Εχετε εντοπίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας. Διλήμματα, προβληματισμούς και αρκετά εμπόδια θα συναντήσετε στον δρόμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαθέτετε έναν αέρα ανανέωσης που πνέει στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Τα αποτελέσματα της αγοραστικής μανίας σας θα αρχίσουν να φαίνονται στα οικονομικά σας. Οι αλλαγές σχεδίων θα σας μελαγχολήσουν και θα φορτίσουν το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Θα διαπιστώνετε ότι τα έσοδά σας έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν ανησυχητικά και, αντί να συμμορφωθείτε, ψάχνετε τρόπους να διατηρήσετε την οικονομική σας άνεση όσο μπορείτε. Επικεντρωθείτε στο παρόν και εκμεταλλευτείτε πιο σωστά τις δυνατότητες που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε, αν σας έρθει φαεινή ιδέα για τυχερά παιχνίδια, να είστε όσο γίνετε συγκρατημένοι. Εχετε βρει τι σας ταιριάζει πιο πολύ στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και για να διατηρείτε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε τις συναναστροφές σας, ώστε να μην παρασυρθείτε σε άλλες κραιπάλες. Αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας σε πρωτότυπες κατευθύνσεις και οι ιδέες σας θα έχουν την απήχηση που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγκαλιάστε με ζεστασιά καθετί που σας αφήνει τα περιθώρια να αισθάνεστε καλά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί ανεπιφύλακτα και αποδεχτείτε τον όπως ακριβώς είναι. Θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον από το οποίο στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να ξεφύγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παρεμβάσεις που θα κάνετε για να καλύψετε περισσότερες από τις ανάγκες σας θα είναι κατευναστικές. Η ηρεμία που αναζητάτε στη ζωή σας θα έρθει μέσα από τον έλεγχο που κάνετε στις υψηλές προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να ανακαλύψετε πόσο ολοκληρωμένοι νιώθετε, μειώστε τις απαιτήσεις σας. Η καλή επικοινωνιακή προσέγγιση μπορεί να διαβρωθεί εύκολα αν θα υπάρχει από μέρους σας κτητική διάθεση. Με τις κατάλληλες διεργασίες μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ