Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου

ΑΣΤΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Η αισθηματική σας ζωή θα αρχίσει από αυτόν τον μήνα να βελτιώνεται αισθητά, οπότε δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι. Αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν νιώθετε μόνο εσείς εγκλωβισμένοι, αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην είστε απόλυτοι σε ό,τι λέτε, καθώς κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Προβείτε στις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να κατανοείτε τις απόψεις των άλλων και ίσως ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε. Στάσιμα θα φαίνονται όλα όσα έχουν σχέση με τον οικονομικό τομέα. Καινούργιες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αισθηματική σας ζωή δεν θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Το λάθος σας θα είναι πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στα οικονομικά σας τα μεταφέρετε και στη σχέση σας. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

ΛΕΩΝ: Μόνοι σας δημιουργείτε μια παγωνιά όταν βρίσκεστε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, χωρίς να υπάρχει λόγος, γεγονός που τα κάνει να έχουν την τάση να απομακρυνθούν από εσάς. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να μην είστε εριστικοί απέναντί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε πως ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας αυτά που σας στηρίζουν είναι τα άτομα της οικογένειάς σας και δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τα δικά σας νεύρα που έχουν τεντωθεί τελευταία από άλλους, εξωτερικούς παράγοντες.

ΖΥΓΟΣ: Οι περίεργες και απρόσμενες συναντήσεις που θα έχετε σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σας αναστατώσουν και να σας ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος. Κάποιες αναμνήσεις θα σας θυμίσουν ωραίες στιγμές της ζωής σας και άλλες θα σας απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία σας βρίσκεται σε αρκετά καλά επίπεδα, οπότε μπορείτε άφοβα να προβείτε σε επαγγελματικές συναντήσεις και να εκθέσετε τις ιδέες σας. Επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένη θα είναι η ανάγκη σας να καταξιωθείτε στον επαγγελματικό χώρο. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και θα προκαλέσουν εντάσεις. Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι επιτακτικό να ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή και να δείτε με άλλο μάτι την προσωπική σας σχέση, που έχει πολλά να σας προσφέρει. Θα αισθανθείτε ανανεωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, ενώ οι εργασίες σας θα αποδώσουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πιθανόν να προκύψουν εντάσεις όσον αφορά κάποια μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, τόσο από τους συνεργάτες σας όσο και από άτομα του προσωπικού περιβάλλοντός σας, αλλά είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί πάντα να συμβαδίζουν οι απόψεις όλων των πλευρών.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να εμπλέξετε στον οικονομικό τομέα σας αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί αυτό θα επιφέρει ρήξη στις προσωπικές σχέσεις σας. Αναλύστε τα οικονομικά προβλήματά σας και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τις λύσεις για να δώσετε τέλος στις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ