Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 5 Μαρτίου

ΑΣΤΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 5 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε πιο τυχεροί από τους άλλους, οπότε αποφύγετε ενέργειες που θα ανατρέψουν τον οικονομικό προγραμματισμό σας. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις και την εμφάνισή σας. Ισως αντιμετωπίσετε από έναν συνεργάτη σας, εκτός από τον δυναμισμό του, και την εχθρότητά του. Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε λάθη στις επιλογές και μην ασκείτε στους άλλους κριτική που ενοχλεί, γιατί ούτε εσείς είστε σίγουροι. Βρείτε χρόνο να απομακρυνθείτε από όσα σας καταπιέζουν και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κινητικότητα στα συναισθηματικά σας θα αποτελέσει αφορμή για να γίνετε πιο ελαστικοί με τους άλλους, αν και μια καινούργια παρουσία θα αποσπάσει την προσοχή σας. Μην ξεχνάτε τις προσωπικές ανάγκες σας φροντίζοντας των άλλων.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη, αλλά είστε αδικαιολόγητα αγχώδεις, αφού βγάζοντας τον δυναμισμό σας θα προωθήσετε τα σχέδιά σας προσπερνώντας αντιξοότητες. Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και φορώντας το καλύτερο χαμόγελό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπως θα έχετε έσοδα θα έχετε και έξοδα, γι' αυτό κρατήστε τις ισορροπίες. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.

ΖΥΓΟΣ: Μην καλλιεργείτε ψεύτικες ελπίδες για το οικονομικό μέλλον του κόσμου και παρασυρθείτε σε αβέβαιες επενδύσεις. Απλώς αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε. Για να έχετε μια ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, κρατήστε τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εργασιακός και ο οικονομικός τομέας θα απαιτήσουν από εσάς διορατικότητα για το παρόν και το μέλλον. Αξιοποιήστε στόχους και σχέσεις με κάθε μέσο. Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας, για να μην τις εκμεταλλευτούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναθεωρήστε μερικά από τα βασικά σχέδιά σας, γιατί θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική και να ευθυγραμμιστείτε με τα εξωτερικά γεγονότα. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι σχέσεις και οι στόχοι σας, γιατί οι συνέπειες θα είναι μεν μακροπρόθεσμες αλλά καθοριστικές. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας κατά μέρος τις δυσπιστίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα δεν θα είναι εύκολη, ώστε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, καθώς μπορεί να υπάρχει ζήτηση στον εργασιακό χώρο, αλλά υπάρχει και αγώνας. Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας κλίμα αφοσίωσης.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε ό,τι έφυγε από τον έλεγχο ή την επίβλεψή σας. Εντατικοποιήστε την κοινωνική ζωή σας και βάλτε λίγη διασκέδαση στο πρόγραμμά σας. Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ