Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 30-31 Μαρτίου

ΑΣΤΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 30-31 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό χώρο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, ακόμα και αν χαρακτηρίζονται από αστάθεια, θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και θα προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Προσπαθήστε να κατευνάσετε τον εκνευρισμό σας, που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρεμήστε ώστε να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας, και να επωφεληθείτε. Χρησιμοποιήστε τον διάλογο ως την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, ώστε να νιώσετε πιο ασφαλείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν νιώθετε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας, ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι. Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική ζωή. Γίνεστε πιο ανοιχτοί και προσιτοί στους γύρω και κάνετε πιο εύκολα καινούργιες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις. Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε βήμα βήμα, αποφεύγοντας να μπερδέψετε επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δεν φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί.

ΖΥΓΟΣ: Θα γίνουν αρκετές προσπάθειες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να περάσετε καλά και, όσο και αν μεσολαβήσουν κάποιες καταστάσεις, θα βρείτε τον τρόπο να συνεννοηθείτε με άτομα που τους αρέσουν οι φιλίες, οι συναναστροφές και οι συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέτοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και έπειτα από αντιξοότητες. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και τον κοινωνικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σχέσεις στα εργασιακά ζητήματα, γιατί θα υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν ξεκινήσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στην αρχή να προβληματιστείτε έντονα όσον αφορά τα έσοδά σας, αλλά η οικονομική κατάστασή σας στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Μέσα από συνεργασίες θα προκύψουν κέρδη και έτσι θα αισθανθείτε ασφαλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καταστάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό χώρο δεν θα είναι τόσο εύκολες, αλλά, αν η δουλειά δεν σας έχει γίνει ρουτίνα και μπορέσετε να εκφράσετε όλη τη δημιουργικότητά σας, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη σκέφτεστε σε ό,τι είναι να κάνετε την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και να αναπτύξετε κοινωνική δραστηριότητα, ώστε να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ