Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 22 Μαΐου

ΑΣΤΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 22 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα. Αν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δεν θα σας βοηθήσει στις συνεργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας, χωρίς να ζυγίσετε πρώτα κάποια πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα. Νιώθετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα, ίσως όμως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν και τις έχετε αποδεχτεί. Η αισιοδοξία σας και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες θα είναι τα όπλα σας. Οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν με άτομα του στενού κύκλου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε, γιατί με την εκλογίκευση και την αυστηρότητα στη σχέση σας μπορεί να διαλύετε τα όνειρα του συντρόφου σας. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε γ' αυτόν και κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

ΛΕΩΝ: Δεν θα σας λείπουν η δύναμη και το θάρρος, ώστε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα. Αισθητή θα είναι η βελτίωση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας κι ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε με μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις να προλάβετε τα απρόοπτα. Προσέξτε τι σας λένε κάποια άτομα και πώς εκφράζονται πριν ανοιχτείτε μαζί τους. Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ: Μετριάστε την ενέργειά σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα είναι πολύ πιθανόν να σας σας οδηγήσουν βιαστικές κινήσεις και λάθη, και να ανατρέψουν σχέδια που έχουν από καιρό δρομολογηθεί. Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Οι αλλαγές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες. Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, αντί να εξιδανικεύετε ή να ισοπεδώνετε τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε. Μην μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων, γιατί δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε, όταν βλέπετε ότι η ένταση στον χώρο είναι διάχυτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ψυχραιμία και αντοχές απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς. Προσέξτε πώς θα χειριστείτε τον λόγο και μην αφήσετε τους άλλους να εισπράξουν ότι σας νίκησαν. Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να μείνετε με τον σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τον τρόπο να σας ηρεμήσει. Θα έρθουν στο προσκήνιο οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, που είναι εύθραυστος.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί ο πολύς κόσμος, οι εντάσεις και οι πειραματισμοί κάθε είδους να σας συνεπαίρνουν και να σας ξετρελαίνουν, αλλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο αυτή τη στιγμή να παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας για δράση. Αντιθέτως, ξεκουραστείτε και φροντίστε την υγεία σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ