«Πλάνο διάλυσης»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πλάνο διάλυσης»

Ο Αλαφούζος ζήτησε νέες περικοπές στο μπάτζετ ύψους 2.000.000 ευρώ και ωθεί στην έξοδο τον Ουζουνίδη

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Ο Παναθηναϊκός διαλύεται και άπαντες (στους άπαντες βάλτε τους λεφτάδες Παναθηναϊκούς και τον κόσμο) κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου! Ο Αλαφούζος, που βρίσκει και τα κάνει, διέλυσε την ομάδα και με τις νέες περικοπές στο μπάτζετ του ποδοσφαιρικού τμήματος, ύψους 2.000.000 ευρώ, που διέταξε υποχρεώνει τον Ουζουνίδη, που είναι σε απόγνωση, σε αποχώρηση!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Από τον Παναθηναϊκό έχουν αποχωρήσει οι Τσάβες, Σιλά και Κουτρουμπής, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Μολέδο, Χουλτ και Ρέις. Ο Βιγιαφάνιες έκλεισε με 900.000 ευρώ χθες στην Αλανιασπόρ (αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του), ενώ έτοιμος να αποχωρήσει είναι και ο Χίλιεμαρκ!

Κουρμπέλης

Παράλληλα, άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την πώληση και του Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον ΠΑΟΚ να έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Αλαφούζος ζητεί κι άλλες αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ, εξωθώντας τον Ουζουνίδη στα όριά του, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό... Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδειξε να λυγίζει μόλις έμαθε τη νέα καταστροφική ενέργεια του Αλαφούζου: «Από τις 21/9 έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό. Ολο αυτό το διάστημα εργαζόμαστε όσοι έχουμε μείνει για τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς για εμάς κάθε βδομάδα αλλάζει το πλάνο. Χθες ήταν το αποκορύφωμα μίας αλλαγής. Το κόστος, όπως μας ενημέρωσαν, ήδη έχει πέσει κάτω από τα 6.000.000 και όπως μας είπαν πρέπει να πέσει κάτω από τα 3.000.000 ευρώ. Δεν έχει σημασία για αυτούς πώς θα γίνει αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο νούμερα, μόνο ποσά. Είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος που πρέπει να το κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Καταλαβαίνετε ότι εγώ διαφωνώ με αυτό το πλάνο, δεν είναι σωτηρίας. Είναι πλάνο αγωνιστικής διάλυσης. Στο τέλος της ημέρας αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δεν είμαι εγώ και οι συνεργάτες μου. Είναι ο μεγαλομέτοχος και οι συνεργάτες του. Θα δούμε αν θα είμαι στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο. Παραμένω προπονητής του Παναθηναϊκού. Διαφωνώ με αυτό το πλάνο. Το πλάνο αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ για να παίζουμε μαζί του» τόνισε ο Ουζουνίδης.

Είναι φανερό ότι, πέρα από τον Αλαφούζο, τεράστια ευθύνη έχουν και ο Κωνσταντίνου και όσα μέλη τον στηρίζουν!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ