Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Κόντρα στο σύστημα

Ο Λιβάγια μίλησε στη χώρα του για τα κακώς κείμενα στο πρωτάθλημά μας, ενώ τόνισε ότι στην ΑΕΚ αναγεννήθηκεΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Για να αποκαθηλώσεις τον πρωταθλητή στην Ελλάδα θα πρέπει να τα βάλεις με το… σύστημα και τους δικαστές, κάτι που συμβαίνει και στην πατρίδα μου». Αυτό δήλωσε ο Μάρκο Λιβάγια σε συνέντευξή του στην Κροατία, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι βρήκε τον εαυτό του στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων ο Κροάτης στράικερ σημείωσε: «Αν και ήμουν λίγο σκεπτικός πριν έρθω στην Ελλάδα, τελικά εδώ βρήκα τον εαυτό μου και είμαι στην ιδανική θέση. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, στο Κύπελλο είμαστε στα ημιτελικά και, το πιο σημαντικό, αγωνίζομαι συχνά. Οταν έχεις ευκαιρίες και αγωνίζεσαι, δεν μετανιώνεις. Εκανα πραγματικά καλή κίνηση. Ο προπονητής μου με βάζει στη φυσική μου θέση, πίσω από τον επιθετικό, και τώρα αισθάνομαι καλύτερα» ανέφερε αρχικά ο Λιβάγια. «Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, υπάρχουν 5-6 πολύ καλές ομάδες, αλλά καμία ομάδα δεν είναι κακή. Δεν μπορείς να πας σε κάποια έδρα και να κερδίσεις εκ των προτέρων. Στην ομάδα έχουμε βρει ένα νικηφόρο σύστημα, παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, παίξαμε καλά στην Ευρώπη και είναι λυπηρό που αποκλειστήκαμε από την Ντιναμό Κιέβου, αν και ήμασταν καλύτεροι» συμπλήρωσε. Για τη μάχη του τίτλου είπε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι παρόμοιο με αυτό της Κροατίας. Για να σπάσεις τον μακροχρόνιο πρωταθλητή, θα πρέπει να πολεμήσεις το σύστημα εναντίον των δικαστών, εναντίον όλων. Εχουμε κάνει καλή προσπάθεια, δεν έχουμε χάσει κανένα ντέρμπι και την Κυριακή θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Πάμε να πάρουμε τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια».

Από την άλλη, ο Μανόλο Χιμένεθ ταξίδεψε στην πατρίδα του, εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. 

Σήμερα αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα για την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς-φωτιά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Τέλος, η ομάδα Κ20 της «Ενωσης» αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα στη Σκοτία την αντίστοιχη των Ρέιντζερς. Στα αξιοσημείωτα (η «Ενωση» έχασε 4-1) στη Γλασκόβη, η παρουσία του Μπρούνο Αλβες που είχε περάσει από την ΑΕΚ τη σεζόν 2004-05 ως δανεικός από την Πόρτο και σήμερα αγωνίζεται στη Ρέιντζερς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...