Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Τέλος στην παρανομία»

❱❱ Η ΑΕΚ ζητά παρέμβαση εισαγγελέα, αφού ο δήμος «προβαίνει σε αυθαίρετες εργασίες μέσα στο Αλσος»Δριμύτατο «κατηγορώ» εναντίον του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας εξαπέλυσε η ΑΕΚ, η οποία εγκαλεί τον αρμόδιο εισαγγελέα να παρέμβει, διότι η δημοτική Αρχή προσπαθεί να διατηρήσει την «παράνομη» εγκατάσταση σκουπιδιών μέσα στο Αλσος. 

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανέφερε: «Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ζητούν την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα, διότι ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος προβαίνει σε νέες παράνομες και αυθαίρετες εργασίες μέσα στο Αλσος ανοίγοντας νέα πρόσβαση για τα απορριμματοφόρα, ενώ ετοιμάζεται να κόψει και δένδρα». Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ «έπρεπε εδώ και καιρό να έχει κλείσει η αυθαίρετη -βάσει νόμου και της απόφασης του ΣτΕ- εγκατάσταση των οχημάτων καθαριότητας». Γι’ αυτό η «Ενωση» τόνισε χαρακτηριστικά μέσα από την επίσημη τοποθέτησή της: «Σας ζητάμε (σ.σ.: κύριε εισαγγελέα) να παρέμβετε αμέσως για να διαπιστώσετε και να σταματήσετε τη νέα παρανομία! Τι κάνουν άραγε οι αρμόδιοι φορείς;

Γιατί δεν κινείται η Αστυνομία; Γιατί δεν παρεμβαίνει η Πολεοδομία; Γιατί δεν επιλαμβάνεται η Αποκεντρωμένη Διοίκηση; Γιατί δεν ασχολείται η Υπηρεσία Κατεδαφίσεων Αυθαιρέτων; Κύριε εισαγγελέα, σας παρακαλούμε να σταματήσετε το έγκλημα!» Κλείνοντας την ανακοίνωσή της η ΑΕΚ απέδωσε ευθύνες και στην κεντρική ηγεσία του δήμου και συγκεκριμένα στον δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο: «Ο δήθεν προστάτης του περιβάλλοντος, δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, και οι υπηρεσίες του καταστρέφουν και άλλο κομμάτι του Αλσους με τα σκουπίδια! Κάποια στιγμή η βεβαιωμένη με πιστοποίηση των κρατικών φορέων παρανομία θα πρέπει να σταματήσει».

Ξενάγηση Ουζουνίδη

Στο μεταξύ χθες ο προπονητής του «Δικεφάλου» Μαρίνος Ουζουνίδης ξεναγήθηκε στα Σπάτα από τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Βασίλη Δημητριάδη. Αφού ο Εβρίτης τεχνικός είδε τον χώρο που πρόκειται να δουλεύει με την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, όπου ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τα μεταγραφικά ζητήματα με τον «Λύμπε». Εξάλλου, ως το τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις -θετικές ή αρνητικές- στην υπόθεση επιστροφής του Αραούχο και γι’ αυτό εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...