Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Χάρης Γιακουμάτος: «Μαχητής» με… γαλάζια γονίδια

❱❱ Οι περιπέτειες του Χάρη Γιακουμάτου, ανιψιού του βουλευτή της Νέας ΔημοκρατίαςΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Ανήκει στην ομάδα των «Μαχητών», παρότι είναι πιο διάσημος από πολλούς στην ομάδα των «Διασήμων»! Ο Χάρης Γιακουμάτος, που έχει ξεχωρίσει στο «Survivor 2» για την αγωνιστικότητα, αλλά και για την προσωπικότητά του, έχει μια ζωή εξίσου ενδιαφέρουσα με την πορεία του ως τώρα στο reality επιβίωσης!

Ο ανιψιός του βουλευτή της Ν.Δ. Γεράσιμου Γιακουμάτου γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1982 στην Αθήνα, είναι Υδροχόος στο ζώδιο και χθες είχε γενέθλια! Ο 36χρονος Χάρης είναι πρωταθλητής του πόλο, έχει ύψος 1,82 μ., είναι παντρεμένος με την επίσης πολίστρια Μαρία Πανουσάκη κι έχουν ένα αγοράκι εννέα μηνών! Στο παιχνίδι δηλώνει επιχειρηματίας -διατηρεί δύο καφέ στο Χαλάνδρι-, αλλά είναι και ηθοποιός, μοντέλο και δεινός αθλητής του parkour! Στο πλούσιο βιογραφικό του δεσπόζουν οι σπουδές του στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο γοητευτικός Χάρης πρωτοπάτησε το πόδι του σε κολυμβητήριο το 1991, σε ηλικία εννέα χρόνων. Κρατούσε στο ένα χέρι το πορτοκαλί σκουφάκι κολύμβησης και στο άλλο τον μπαμπά του, επίσης αθλητή Δημήτρη Γιακουμάτο. Λίγο πριν από την πρώτη -και καθοριστική για τη ζωή του- επαφή με την πισίνα, ο πατέρας του τού είπε: «Το νερό θα σε σηκώσει ψηλά, μην το φοβάσαι!» Και, πράγματι, στα χρόνια που ακολούθησαν το νερό τον σήκωσε ψηλά… Πολύ ψηλά! Τόσο, που έφτασε στην κορυφή του αθλήματος! Κατέκτησε αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης, και αγωνίστηκε στην Α1 ανδρών με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα είναι και προπονητής, ενώ χάρη στο καλογυμνασμένο κορμί του δούλεψε και ως μοντέλο – έχει συμμετάσχει σε πλήθος διαφημιστικών σποτ και φωτογραφίσεων. Και επειδή, όπως φαίνεται, τα φώτα και οι κάμερες του άρεσαν πολύ, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην υποκριτική. Εχει παίξει μικρούς ρόλους στα σίριαλ «Φίλα το βάτραχό σου» και «Η ώρα η καλή», πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Τρίχες» το 2014, υποδυόμενος τον Σπύρο, ενώ το 2006 βρέθηκε για λίγο καιρό στον «Πρωινό καφέ» του ΑΝΤ1, δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη. Πιο πρόσφατα, τον Απρίλιο του 2015, έκανε ένα guest πέρασμα από τη σειρά του Alpha «Το σόι σου», υποδυόμενος το γυμνό μοντέλο.

Πρόταση γάμου

Λίγες εβδομάδες αργότερα, τον Μάιο του 2015, ο γοητευτικός πολίστας «απογοήτευσε» τις πολλές θαυμάστριές του, ανακοινώνοντας ότι θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσα από συνέντευξή του σε περιοδικό! «Σκοπεύω να της κάνω πρόταση γάμου τις επόμενες μέρες. Το λέω πρώτη φορά. Και εκείνη από το περιοδικό θα το μάθει. Ελπίζω να απαντήσει θετικά. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα παντρευτώ το επόμενο καλοκαίρι» ήταν η δήλωσή του, ενώ συνέχισε κάνοντας τις συστάσεις της… τυχερής! «Είναι αθλήτρια του πόλο. Λέγεται Μαρία. Αισθάνομαι ότι είναι ο άνθρωπός μου. Δένουμε πάρα πολύ. Την αγαπώ πολύ.

Την ερωτεύτηκα ουσιαστικά, και αυτό το καταλαβαίνεις καλύτερα όταν έχεις περάσει με τη σύντροφό σου σκαμπανεβάσματα και χωρισμούς» τόνισε. Η απάντηση ήταν βεβαίως θετική και το ζευγάρι παντρεύτηκε, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τον Σεπτέμβριο του 2016, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο Πολύδροσο Χαλανδρίου. Σύντομα δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια, την οποία όμως ο Χάρης άφησε πίσω του προκειμένου να πάρει μέρος στο sequel του «Survivor» και, όπως όλα δείχνουν, θα αργήσει να επιστρέψει κοντά της!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...