Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Παντσέρι «καίει» την Καϊλή στη συνεργασία του με τις βελγικές Αρχές

Σκούρα τα έχει βρει η όμορφη Εύα από τις...

«Survivor All Star»: Ο «μισθοφόρος» επέστρεψε στην Ελλάδα και έριξε «βόμβα»

Τον χαρακτηρισμό του τσίρκου απέδωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ο...

O Βασίλης Δήμας μάς συστήνει «Το ομορφότερο κορίτσι»

Ο πιο ολοκληρωμένος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης της γενιάς του,...

Απόστολος Αβδελάς: Ο αντιπρόεδρος της Βουλής πόζαρε με τον Πασχάλη Τερζή μερικά...

Ψαχουλεύοντας φωτογραφίες, βρήκε μία με τον κολλητό φίλο του,...

Μαίρη Λίντα: Με έσπαγε στο ξύλο αλλά τον έχω συγχωρέσει

❱❱ Η Μαίρη Λίντα αποκαλύπτει τις φρικτές στιγμές με τον δεύτερο σύζυγό της, που «έφυγε» πρόσφαταΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

«Τον συγχώρησα για όσα μου έκανε! Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του. Ηταν ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι δυνατό να μην τον συγχωρήσω;» 

Η Μαίρη Λίντα αποχαιρετά σήμερα, μέσα από την «Espresso», τον δεύτερο σύζυγό της Αλέξανδρο Θεοχάρη, που κηδεύτηκε προχθές. Μπορεί όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους να ήταν επεισοδιακά και η ίδια να έχει μιλήσει πολλές φορές για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από εκείνον, ωστόσο η μεγάλη καρδιά της λύγισε στο άκουσμα του θανάτου του. 

Εχοντας πλέον αναμνήσεις μιας μυθιστορηματικής ζωής, τόσο δίπλα στον Μανώλη Χιώτη ως σύζυγός του και παρτενέρ του όσο και από την τεράστια σόλο καριέρα που έκανε, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού θυμάται τα πάντα… Αλλοτε συγκινείται, άλλοτε κλαίει, άλλοτε χαμογελάει!

 «Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν σκληρός μαζί μου. Εχω ζήσει την κακοποίηση. Ποτέ δεν θα άφηνα έναν άντρα με τον οποίο είχα κάνει παιδί. Δεν θα έφευγα, αφήνοντας το παιδί μου χωρίς πατέρα. Ομως, δεν άντεχα άλλο την πολύ κακή συμπεριφορά και το ξύλο. Εφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα χρυσό βραχιόλι στο χέρι μου, τη φωνή μου» έχει πει σε μια από τις συνεντεύξεις της το 2012.

Στην κηδεία του Αλέξανδρου Θεοχάρη, η οποία τελέστηκε την Τετάρτη, η ίδια δεν παρευρέθηκε. Τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, λόγω των επεμβάσεων στα πόδια, δεν της επέτρεψαν να είναι εκεί, στο τελευταίο «αντίο». «Πονάω και λυπάμαι που δεν πήγα στην κηδεία, όμως δεν μπορώ να περπατήσω ακόμα. Μιλήσαμε τηλεφωνικά μερικές ημέρες προτού φύγει. Δεν μου είπε ότι είχε κάτι κακό. Εφυγε ξαφνικά. Οι επεμβάσεις που έχω κάνει στο ισχίο δεν μου επιτρέπουν να περπατήσω. Αλλιώς, φυσικά και θα πήγαινα. Η κόρη που απέκτησα μαζί του, όμως, ήταν εκεί» λέει στην «Espresso» και φαίνεται λυπημένη για όλα όσα της συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. 

«Μείναμε φίλοι»

Της αναφέρουμε ότι μεγαλώνοντας οι άνθρωποι βρίσκουν τη δύναμη να συγχωρούν… Ισχύει το ίδιο και για εκείνη; «Φυσικά και τα έχω συγχωρέσει όλα, εδώ και πολλά χρόνια. Οταν χωρίσαμε και μετά, δεν υπήρξαν άλλες κακές στιγμές. Μείναμε φίλοι και μιλούσαμε μεταξύ μας. Οσα είχαν συμβεί τότε είχαν γίνει πριν από… 300 χρόνια, είναι δυνατόν να κρατάω κακία; Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα πραγματικά. Οσα ζήσαμε τα ζήσαμε, περάσανε» λέει χαμογελώντας και συνεχίζει: «Ποιο ζευγάρι δεν μαλώνει; Υπάρχει κανένας άντρας που δεν έχει δείρει τη γυναίκα του; Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγαπούσα, τον λάτρεψα. Αποκτήσαμε μια καταπληκτική κόρη μαζί και αυτό είναι η παρακαταθήκη μας» τονίζει και ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας εξομολογείται: «Οταν χωρίσαμε, δεν χωρίσαμε μαλωμένοι. Απλώς δεν μπορούσα να αντέξω τη δική του ζωή και εκείνος τη δική μου, και έτσι χωρίσαμε».

offer

Από τονΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ[email protected]
«Τον συγχώρησα για όσα μου έκανε! Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του. Ηταν ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι δυνατό να μην τον συγχωρήσω;» Η Μαίρη Λίντα αποχαιρετά σήμερα, μέσα από την «Espresso», τον δεύτερο σύζυγό της Αλέξανδρο Θεοχάρη, που κηδεύτηκε προχθές. Μπορεί όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους να ήταν επεισοδιακά και η ίδια να έχει μιλήσει πολλές φορές για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από εκείνον, ωστόσο η μεγάλη καρδιά της λύγισε στο άκουσμα του θανάτου του. Εχοντας πλέον αναμνήσεις μιας μυθιστορηματικής ζωής, τόσο δίπλα στον Μανώλη Χιώτη ως σύζυγός του και παρτενέρ του όσο και από την τεράστια σόλο καριέρα που έκανε, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού θυμάται τα πάντα… Αλλοτε συγκινείται, άλλοτε κλαίει, άλλοτε χαμογελάει! «Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν σκληρός μαζί μου. Εχω ζήσει την κακοποίηση. Ποτέ δεν θα άφηνα έναν άντρα με τον οποίο είχα κάνει παιδί. Δεν θα έφευγα, αφήνοντας το παιδί μου χωρίς πατέρα. Ομως, δεν άντεχα άλλο την πολύ κακή συμπεριφορά και το ξύλο. Εφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα χρυσό βραχιόλι στο χέρι μου, τη φωνή μου» έχει πει σε μια από τις συνεντεύξεις της το 2012.Στην κηδεία του Αλέξανδρου Θεοχάρη, η οποία τελέστηκε την Τετάρτη, η ίδια δεν παρευρέθηκε. Τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, λόγω των επεμβάσεων στα πόδια, δεν της επέτρεψαν να είναι εκεί, στο τελευταίο «αντίο». «Πονάω και λυπάμαι που δεν πήγα στην κηδεία, όμως δεν μπορώ να περπατήσω ακόμα. Μιλήσαμε τηλεφωνικά μερικές ημέρες προτού φύγει. Δεν μου είπε ότι είχε κάτι κακό. Εφυγε ξαφνικά. Οι επεμβάσεις που έχω κάνει στο ισχίο δεν μου επιτρέπουν να περπατήσω. Αλλιώς, φυσικά και θα πήγαινα. Η κόρη που απέκτησα μαζί του, όμως, ήταν εκεί» λέει στην «Espresso» και φαίνεται λυπημένη για όλα όσα της συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. 
«Μείναμε φίλοι»Της αναφέρουμε ότι μεγαλώνοντας οι άνθρωποι βρίσκουν τη δύναμη να συγχωρούν… Ισχύει το ίδιο και για εκείνη; «Φυσικά και τα έχω συγχωρέσει όλα, εδώ και πολλά χρόνια. Οταν χωρίσαμε και μετά, δεν υπήρξαν άλλες κακές στιγμές. Μείναμε φίλοι και μιλούσαμε μεταξύ μας. Οσα είχαν συμβεί τότε είχαν γίνει πριν από… 300 χρόνια, είναι δυνατόν να κρατάω κακία; Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα πραγματικά. Οσα ζήσαμε τα ζήσαμε, περάσανε» λέει χαμογελώντας και συνεχίζει: «Ποιο ζευγάρι δεν μαλώνει; Υπάρχει κανένας άντρας που δεν έχει δείρει τη γυναίκα του; Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγαπούσα, τον λάτρεψα. Αποκτήσαμε μια καταπληκτική κόρη μαζί και αυτό είναι η παρακαταθήκη μας» τονίζει και ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας εξομολογείται: «Οταν χωρίσαμε, δεν χωρίσαμε μαλωμένοι. Απλώς δεν μπορούσα να αντέξω τη δική του ζωή και εκείνος τη δική μου, και έτσι χωρίσαμε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κούκλα από μικρή η γνωστή ηθοποιός

Η όμορφη μικρούλα της φωτογραφίας πόζαρε μερικά χρόνια πριν...

Τους «τσακώσαμε» στο κέντρο της Αθήνας – Κι όμως δεν είναι ζευγάρι αλλά πατέρας με κόρη

Βλέποντας κάποιος τον γοητευτικό κύριο με τη νεαρή κοπέλα...

Βγήκε με τη ρόμπα της στο Κολωνάκι για να αγοράσει τσιγάρα και μια σφουγγαρίστρα

Η γνωστή ηθοποιός μένει στο κέντρο της Αθήνας και...

Η πορεία της Νατάσας Εξηνταβελώνη και το love story με τον Πάνο Βλάχο

«Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου…» λέει...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Μια καινούρια πληροφορία σε σχέση με την Βικτώρια φτάνει στα αυτιά της Λιζέτα

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Ο...

«Πράσινος» με check in στον έρωτα ο Πέτρος Κόκκαλης

Είναι συνειδητοποιημένος αγωνιστής της Πράσινης Μετάβασης, πολύ χαμηλών τόνων...

Χαριτίνη Καρόλου: Εντοπίσαμε σε έξοδό της την ηθοποιό – Πώς είναι σήμερα;

Η Χαριτίνη Καρόλου έγραψε τη δική της ιστορία στον...