Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Πολιτικός γάμος για τη Χατζίδου λίγο πριν από τον πελαργό

❱❱ H έγκυος Χατζίδου παντρεύτηκε τον Ετεοκλή της καρδιάς τηςΝτύθηκε νυφούλα λίγο πριν υποδεχτεί τον «πελαργό». Η Ελένη Χατζίδου παντρεύτηκε χθες, στις 7 το απόγευμα, με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου.

Η τραγουδίστρια, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έλαμπε μέσα στο ροζ φόρεμα που επέλεξε ειδικά για την περίσταση και το συνδύασε με λευκές γόβες, ενώ κρατούσε μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα. Πολύ γοητευτικός ήταν ως γαμπρός και ο γνωστός γυμναστής και παραολυμπιονίκης kyklakiστο κανόε καγιάκ, ο οποίος φορούσε μπλε παντελόνι, μπεζ γιλέκο και γραβάτα. Στο πλευρό του ερωτευμένου ζευγαριού βρέθηκαν λιγοστοί συγγενείς και φίλοι, που τους ευχήθηκαν βίον ευτυχή και ανθόσπαρτο, όπως επίσης με το καλό να υποδεχτούν την κορούλα τους, η οποία θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα. Το «Μελίτα» είναι ένα όνομα που επέλεξαν οι ίδιοι για την κόρη τους και προέρχεται από την Αγία Μελιτίνη (μελιστάλαχτη), ενώ το δεύτερο όνομά της θα είναι Δήμητρα, όπως λέγεται η μητέρα του Ετεοκλή, την οποία θέλουν να τιμήσουν.

*Φωτό δεξιά: Φιλί των νιόπαντρων (Φωτό: ΤL!FE)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν είναι πολύ καιρό μαζί, αλλά ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Ηταν το καλοκαίρι του 2018 όταν ξεκίνησαν οι φήμες πως είναι ζευγάρι, με τους δυο τους να μην τις επιβεβαιώνουν, ούτε όμως να τις διαψεύδουν. Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους δεν άργησαν να έρθουν, και τον Σεπτέμβριο του 2018 η Ελένη μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της στην κάμερα του Star: «Είμαι καλά, πιο καλά από ποτέ. Η πρώτη επαφή ήταν στο γυμναστήριο και έχει γίνει πια ο personal μου!» O Ετεοκλής, από την πλευρά του, δήλωσε λίγο καιρό μετά πως θα κάνει τα πάντα για να είναι απόλυτα ευτυχισμένη η σύντροφός του. Το νέο της εγκυμοσύνης της Ελένης άρχισε να κυκλοφορεί κι αυτό αρχικά ως φήμη τον περασμένο Μάρτιο. Η ίδια, ωστόσο, αποφάσισε να το ανακοινώσει έναν μήνα αργότερα, διαφημίζοντας παράλληλα το νέο της single με τίτλο «Η μικρή Ελένη».

Στις 28 Απριλίου ήρθε η επίσημη πρόταση γάμου από τον personal trainer, με την αοιδό να κάνει γνωστά τα χαρμόσυνα μαντάτα μέσω Instagram. «Θα ήμουν τρελή αν έλεγα ”όχι”» ανέφερε χαρακτηριστικά. Και κάπως έτσι, περίπου ενάμιση μήνα μετά, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν τον πολιτικό τους γάμο, ενώ θα ακολουθήσει και θρησκευτικός μετά τον ερχομό της μπέμπας τους. Να ζήσουν!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...