Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Σημεία των καιρών»

❱❱ Το ξέσπασμα του 95χρονου Νίκου Βανδώρου για τα μοντέλα των realities που θέλουν να γίνουν ηθοποιοίΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Τα μοντέλα που γίνονται ηθοποιοί χωρίς σπουδές ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει μέσω της «Espresso» ο Νίκος Βανδώρος. 

Ο 95χρονος σήμερα ηθοποιός και πατέρας του επίσης ηθοποιού Θεόφιλου Βανδώρου πήρε θέση μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε για τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρικό βασισμένο σε έργο του Ιψεν, αλλά και τις δηλώσεις της Στέλλας Μιζεράκη και άλλων μοντέλων που έγιναν γνωστά από realities πως σκέφτονται να γίνουν ηθοποιοί!

4783 irini kazarian 1062019

«Είναι ένα από τα φαινόμενα της εποχής, αγαπητέ μου. Η εποχή έχει διάφορες διακυμάνσεις. Φυσικά και δεν με ικανοποιεί όλο αυτό που γίνεται, αλλά σκεφτείτε ότι ακόμα και στην πολιτική συμβαίνουν τα ίδια πράγματα» μας λέει φανερά δυσαρεστημένος.

Του επισημαίνουμε ότι κάποτε υπήρχε η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, ενώ σήμερα… «Φυσικά. Με αυτήν παίζαμε, και ήταν ένας λόγος να γίνεται ξεσκαρτάρισμα των ηθοποιών. Ομως και η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος δεν εμπόδιζε να μπει “κόσμος” και να παίζει. Και στην εποχή μας συνέβαιναν διάφορα τέτοια παρατράγουδα, αλλά δεν στέκονταν για πολύ καιρό. Εμείς, τότε, βγάζαμε σχολή υποκριτικής τέχνης πριν βγούμε στο σανίδι. Ενώ τώρα όποιος έχει δημοσιότητα βγαίνει στο θέατρο. Από την άλλη, όποιος δεν έχει ταλέντο δεν θα τον σηκώσει η σκηνή, θα τον ξεράσει… Θα φύγει γρήγορα. Αλλωστε, καθένας μπορεί να νομίζει ότι είναι ηθοποιός, αλλά να μην είναι τίποτα» προσθέτει και καταλήγει: «Ο κόσμος είναι εκείνος που θα κρατήσει αυτά τα “φαινόμενα των καιρών” στα θέατρα. Αν δεν πηγαίνει να τους δει, δεν θα παραμείνουν».

Στα 95 του χρόνια και με καριέρα 70 χρόνων στην πλάτη, ο σπουδαίος ηθοποιός έχει την ίδια φλόγα για να παίξει, όπως τότε που μεσουρανούσε στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

«Μου λείπει το θεατρικό σανίδι. Αυτό ειλικρινά μου λείπει πάρα πολύ και πληγώνομαι όταν το συζητάω. Οχι το χειροκρότημα, αλλά το παίξιμο και η σκηνή. Αλλά τι να κάνω, έτσι είναι η ζωή… Πλέον ζω με τις αναμνήσεις και με τα παιδιά μου, που τα λατρεύω» λέει συγκινημένος.

mizerakh 3

Πρότειναν στη Στεριανού να παίξει σε αρχαία τραγωδία!

Απανωτά τα χτυπήματα… Η Ειρήνη Στεριανού ανακοίνωσε ότι της έκαναν πρόταση να παίξει σε αρχαία τραγωδία!

Το αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», λέγοντας ωστόσο πως δεν την αποδέχτηκε γιατί κάτι τέτοιο θα προϋπέθετε να μελετήσει πάρα πολύ και «δεν είναι όλοι για όλα», καθώς έχει φάει πολύ κράξιμο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ερώτηση που έγινε στην καλλονή του περσινού «GNTM» ήταν αν φαντάζεται τον εαυτό της και στο θέατρο, εκτός από τον κινηματογράφο, όπου έχει δοκιμαστεί στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5», αλλά και στην τηλεόραση, που θα συμμετέχει σε δύο επεισόδια του σίκουελ της σειράς «Πολυκατοικία».

«Όχι, αυτό δεν το έχω φανταστεί, αν και μου έχει γίνει πρόταση για ένα αρχαιοελληνικό έργο, μία τραγωδία. Θα μου άρεσε από τη μία να συμμετέχω, αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να μελετήσω πάρα πολύ και εντάξει, δεν είμαστε όλοι για όλα. Εχω φάει που έχω φάει κράξιμο, δεν ξέρω αν θα μπορούσα! Και για το σίριαλ που θα συμμετέχω σε κάποιους ηθοποιούς δεν άρεσε από ό,τι είδα» ανέφερε με ειλικρίνεια…

2802 irini sterianoy 1102017 1

offer


{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...