Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έφτασες τον Παπανώτα»

❱❱ Πυρ Σπαλιάρα σε Λιάγκα! «οι 5.000 κατακτήσεις είναι το μεγαλύτερό σου επίτευγμα» απάντησε ο πανελίσταςΝέα κόντρα μεγατόνων, με μεγάλα λόγια μεγάλων ανδρών στη showbiz! Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Παπανώτας are on fire!

Όλα άρχισαν με μια ανάρτηση του μοντέλου και ηθοποιού στο Instagram, που έκανε λόγο για «σιχάματα πανελίστες και δημοσιογράφους». Το απόσπασμα σχολιάστηκε ειρωνικά στην εκπομπή του Λιάγκα και ο Spal με το που πάτησε το πόδι του Ελλάδα (από το Μεξικό, όπου βρισκόταν για γυρίσματα της ξένης σειράς στην οποία συμμετέχει), απασφάλισε εναντίον του παρουσιαστή και του συνεργάτη του Δημήτρη Παπανώτα. Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες από το αεροδρόμιο, έσπευσε να τους ειρωνευτεί.

«Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να νομίζει ότι ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Γιώργος Λιάγκας πληρώνονται και ζουν κράζοντας και προσβάλλοντας και μειώνοντας ανθρώπους. Μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο, τον Δημήτρη Παπανώτα, και τον Γιώργο Λιάγκα, που παρότι ξεκίνησε από τις ειδήσεις, έκανε άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να αγγίξει το επίπεδο του Παπανώτα, με αποτέλεσμα να τους απολαμβάνουμε και τους δύο μαζί σε μία εκπομπή» είπε το μοντέλο και ηθοποιός.

kefalia liaga papanota img 0173 0

Ο πανελίστας του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» απάντησε και μάλιστα άμεσα στη σελίδα του στο Instagram: «Μου προκαλεί ειλικρινά γέλιο να με ειρωνεύεται ένας άνθρωπος που στα 50 plus δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι δουλειά κάνει… Που οι δηλώσεις του είναι σαφώς επηρεασμένες από τα χτυπήματα στο κεφάλι στο Μεξικό… Χτυπούσε, λέει ο ίδιος, σε σκάλες, φωτιστικά… Μάλλον παρακουνήθηκε ο εγκέφαλος… Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ξέχασε πως ΚΑΙ ο “κορυφαίος δημοσιογράφος”, όπως με χαρακτηρίζει, και τον ευχαριστώ για την υπερβολική κολακεία, ξεκίνησε επίσης από τις ειδήσεις, μαζί μάλιστα με τον Γιώργο Λιάγκα. Στο ίδιο δελτίο. Στον ίδιο σταθμό. Ξέχασε, επίσης, από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στα πολύφωτα προφανώς, ότι η καριέρα του ξεκίνησε και στηρίχτηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις αναφορές τέτοιων κατάπτυστων δημοσιογράφων σε τέτοιες κατάπτυστες εκπομπές. Και τα μεροκαματάκια που βγάζει ως περιφερόμενος μαϊντανός δεν θα υπήρχαν, αν κάποιοι τέτοιοι “επιπέδου δημοσιογράφοι που πληρώνονται και ζουν κράζοντας άλλους ανθρώπους” δεν ασχολούνταν λίγο μαζί του… Πόσο πραγματικά θλιβερό το μεγαλύτερό σου επίτευγμα να είναι οι 5.000 και πλέον κατακτήσεις! Και πόσο λυπηρό να μην έχει κανείς ωριμάσει στα 50 και… Ε, δεν θα ωριμάσει ποτέ… Πόσο πραγματικά κρίμα που δεν έχω γάτα να τη βάλω να κλάψει… Ούτε καραμπογιά να τα βάψω όλα μαύρα με τη συμφορά που με βρήκε! Να μου μιλήσει για… επίπεδο ο Γιάννης! Ε, το είδαμε κι αυτό!»

kefalia liaga papanota img 0173

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...