Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νερό στο κρασί τους…

❱❱ Γιάννης Κούστας και Σοφία Γιαννικοπούλου τα βρήκαν για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της ηθοποιού το 2012Την οδό των… αμοιβαίων εξηγήσεων επέλεξαν ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η πρώην σύζυγός του Σοφία Γιαννικοπούλου σε μία ακόμη ποινική δίκη, με αφορμή ένα «θερμό» επεισόδιο μεταξύ τους τα Χριστούγεννα του 2012, στο σπίτι όπου άλλοτε στέγαζε τον έρωτά τους.

Τότε, η πρώην ηθοποιός είχε μηνύσει τον εφοπλιστή κατηγορώντας τον για ξυλοδαρμό, ενώ εκείνος «απάντησε» καταγγέλλοντας τη Σοφία Γιαννικοπούλου για ψευδή καταμήνυση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και ψευδορκία μάρτυρα. Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου όμως ο 62χρονος νιόπαντρος εφοπλιστής αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω, λέγοντας πως δεν επιθυμεί την καταδίκη της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το news247, o πληρεξούσιος δικηγόρος του Γιάννη Κούστα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, προσκόμισε δήλωση του εντολέα του, στην οποία ο εφοπλιστής εξηγούσε πως δεν υπήρξε δόλος της κατηγορουμένης, αλλά ούτε πρόθεση να προκαλέσει την άδικη δίωξή του. Μετά τη δήλωση αυτή, η απαλλαγή της πρώην πρωταγωνίστριας σε βιντεοταινίες των 90s ήταν μονόδρομος και το δικαστήριο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, την κήρυξε αθώα και για τις τρεις κατηγορίες.

Από την άνοιξη

Η αλλαγή πλεύσης των δύο πρώην συζύγων και η απόφαση να ρίξουν τους τόνους στο ποινικό σκέλος της διαμάχης τους είχε διαφανεί την περασμένη άνοιξη, όταν η Σοφία Γιαννικοπούλου είχε απαλλάξει τον 62χρονο εφοπλιστή από τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απειλής και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, υποστηρίζοντας ότι ο καταγγελθείς από την ίδια ξυλοδαρμός ήταν «μια ένταση της στιγμής».

«Με τον κύριο Κούστα ζήσαμε 22 χρόνια μαζί, γνωρίζει πολύ καλά τι έχει συμβεί εκείνη την ημέρα. Ηταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, μια ένταση της στιγμής. Σήμερα προέχει η ηρεμία των παιδιών μας, που υπεραγαπούν τον πατέρα τους. Η συνέχιση της μεταξύ μας αντιδικίας μόνο επιβλαβής μπορεί να είναι» είχε πει η πρώην ηθοποιός στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, που αθώωσε τον Γιάννη Κούστα. Αλλωστε και ο ίδιος μέσω των συνηγόρων του είχε εκφράσει τη λύπη του για το ατυχές συμβάν. «Εκτιμώ τη διάθεση της άλλης πλευράς να πέσουν οι τόνοι και, στο πλαίσιο αυτό, ανακαλώ την αντίθετη μήνυσή μου» ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του εφοπλιστή που αναγνώστηκαν στο δικαστήριο. Πρωτόδικα, πάντως, ο 62χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 15 μηνών.

Η ανακωχή σε ποινικό επίπεδο, ωστόσο, δεν επεκτείνεται και στα αστικά δικαστήρια, στα οποία έχει προσφύγει το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, με μήλον της έριδος την περιουσία που αποκτήθηκε στα 16 χρόνια του έγγαμου βίου τους. Η «μητέρα των μαχών» δόθηκε τον περασμένο Απρίλιο, με τις δύο πλευρές να επιστρατεύουν από ερωτικά ποιήματα μέχρι φωτογραφίες με φερόμενους ως εραστές για να πείσουν για τους εκατέρωθεν ισχυρισμούς τους, ενώ πριν από λίγες ημέρες συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα αναφορικά με τη διατροφή της μεγάλης κόρης του πρώην ζευγαριού, που σπουδάζει στην Αμερική.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...