Από τον… Μάρκο στην εκκλησιά

❱❱ Κύριος ζητά σε αγγελία γυναίκα για οικογένεια, αφού πάνε πρώτα σε παράσταση του ΣεφερλήΚύριος ζητά νέα, έξυπνη και όμορφη γυναίκα για να πάνε μαζί στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, και μετά καρφί στην εκκλησία για γάμο! Ναι, καλά διαβάζετε… 

Δεν είναι κάποιο ανέκδοτο ούτε απόσπασμα από επιθεώρηση του αγαπημένου ηθοποιού. Είναι μια πέρα για πέρα αληθινή αγγελία, που δημοσιεύτηκε στην κρητική εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» στις 30 Σεπτεμβρίου και αναφέρει τα εξής: «Ζητείται γυναίκα, όμορφη, έξυπνη, νέα (25-35 χρονών) να με συνοδεύσει στην παράσταση του Σεφερλή, ώρα 21.30, στο Ηράκλειο, 7 /10 / 2019, με σκοπό οικογένεια».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ο κύριος που δημοσίευσε την αγγελία, εκτός του ότι διαθέτει πρωτοπόρο μυαλό και σκέψη, είναι πολύ συγκεκριμένος στο τι θέλει, αρκετά απαιτητικός αλλά και με καλό σκοπό! Θέλει η κυρία που αναζητά να τον συνοδεύσει στην παράσταση του αγαπημένου του καλλιτέχνη, και αν όλα πάνε καλά σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού, γελάσουν δηλαδή με τα ίδια αστεία και περάσουν ωραία, να προχωρήσουν σε κάτι πιο σοβαρό…

Η τυχερή λοιπόν που θα τον πάρει τηλέφωνο (και θα τον βρει, γιατί κι εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί του, αλλά δεν τα καταφέραμε) έχει εξασφαλίσει εκτός από τη διασκέδασή της και έναν μέλλοντα σύζυγο, του οποίου θα γνωρίζει και τα γούστα, αφού σίγουρα είναι φαν του Μάρκου Σεφερλή!

Κι αν ο κύριος με την αγγελία δεν βρει την υποψήφια στην Κρήτη, δεν χάλασε ο κόσμος…

Ο δημοφιλής κωμικός και μεγάλη του αδυναμία ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» στην Αθήνα, με το θεατρικό «Hairspray» αλλά και με την πρεμιέρα της ταινίας του «Χαλβάη 5-0», οπότε θα δοθούν στον Κρητικό θαυμαστή του κι άλλες ευκαιρίες να αναζητήσει συνοδό επί αθηναϊκού εδάφους!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ