Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Πού χάθηκε ο Γιώργος Μάης

❱❱ Το σουξέ που τον έκανε γνωστό σε μια νύχτα και ο έρωτας με την ωραία Ελένη που του χάρισε δύο υπέροχα παιδιά
❱❱ Το χτύπημα από την οικονομική κρίση και η επένδυση σε κέντρο αισθητικής στους Αγίους Αναργύρους
Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο Γιώργος Bρυσανάκης εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή ως παιδί-θαύμα και για καιρό στάθηκε ως πρώτο όνομα σε μεγάλες πίστες. Αλλαξε το επίθετό του σε κάτι πιο μικρό και εύηχο και έγινε Γιώργος Μάης! 

Ο τραγουδιστής με τα 30.000.000 views στο YouTube κέρδισε τη δημοσιότητα και την επιτυχία με τη φωνή του και μόνο, χωρίς συμμετοχές σε talent shows.

Εμπιστεύτηκε όμως λάθος ανθρώπους στο κομμάτι «καριέρα» και στην πορεία βρέθηκε εκτός επικαιρότητας και ζήτησης σε εκπομπές και σε γνωστά κέντρα διασκέδασης. Σήμερα συνεχίζει τις εμφανίσεις του με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς, ενώ γράφει τραγούδια δικά του, αλλά και για νέους συναδέλφους του.

Ο Κρητικός καλλιτέχνης είναι γέννημα θρέμμα Ηρακλειώτης. Παρότι η οικογένειά του ήταν φτωχή, οι γονείς του τον μεγάλωσαν με μεγάλη αγάπη. Του άρεσε από μικρός να τραγουδά και ονειρευόταν να κατακτήσει την κορυφή.

Άλλωστε το περιβάλλον του βοηθούσε σε αυτό, καθώς ήταν μουσικό και πολλοί συγγενείς του ήταν καλλιτέχνες της κρητικής μουσικής. Ετσι έμαθε να παίζει διάφορα όργανα, όπως μπουζούκι, κιθάρα, μαντολίνο, λαούτο και πιάνο.

Χρήματα για ωδείο δεν είχε, ωστόσο καλλιεργούσε τη φωνή του από ένα κασετόφωνο, ακούγοντας τους αγαπημένους του ερμηνευτές. Ολα όσα μάθαινε έβαζαν ένα λιθαράκι στα σχέδιά του! Ως μαθητής φοίτησε σε νυχτερινό σχολείο, αφού τα πρωινά εργαζόταν.

Το πρώτο βραβείο

Το 1998 στάθηκε πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο! Συμμετείχε στον Παγκρήτιο Φωνητικό Διαγωνισμό και εύκολα κατέκτησε τη μεγάλη διάκριση, το πρώτο βραβείο. Οκτώ χρόνια αργότερα ο ταλαντούχος τραγουδιστής άγγιξε το όνειρο!

Στα 21 του ήρθε στην Αθήνα, μόνος του, αναζητώντας την καταξίωση και την αναγνωρισιμότητα. Ηξερε ότι έχει ταλέντο και με πείσμα, υπομονή και επιμονή τα κατάφερε! Με το κομμάτι «Εχω τρελαθεί μαζί σου»… τρελάθηκαν τα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε μια μέρα έγινε γνωστός και περιζήτητος σε εκπομπές και μεγάλα νυχτερινά κέντρα.

Ακολούθησαν κι άλλα σουξέ, μεταξύ των οποίων τα «Επιστροφή στις ρίζες», «Αγάπα με», «Και στα δικά μας», «Αργάς Αργώ», «Αν σε χάσω, θα χαθώ», «Με έχεις κάνει χάλια», «Δε σε ξεπέρασα», με τελευταίο κομμάτι το «Λείπεις εσύ» (2019).

Μαζί με την επιτυχία ήρθε και ο μεγάλος έρωτας! Η γνωριμία του το 2006 με την ωραία Ελένη του έμελλε να του χαρίσει την ευτυχία και δύο παιδιά! Το 2011 ο Γιώργος Μάης ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της και βάφτισαν το πρώτο τους αγοράκι, τον Εμμανουήλ, και λίγα χρόνια αργότερα τον Διαμαντή.

Ο συνάδελφός του Κωνσταντίνος Γαλανός, βλέποντας αυτόν τον μεγάλο έρωτα και τη γλυκιά εικόνα της οικογένειας, έγραψε το τραγούδι «Καλοκαίρια» και τους το αφιέρωσε!

Λίγες προτάσεις

Εκείνη την εποχή η οικονομική κρίση έπληξε τη χώρα και φυσικά τη νύχτα. Ακολούθησε μια περίοδος κατά την οποία οι προτάσεις συνεργασίας μειώνονταν. «Σίγουρα δεν αρκεί να έχεις ένα ωραίο τραγούδι που δεν είναι της σειράς και που θα αγγίξει τον απλό κόσμο.

Το θέμα είναι να μπορέσεις να έχεις διάρκεια. Η άλλη λύση είναι να πληρώνεις παντού, κάτι που είναι πολύ δύσκολο… Δεν ξέρεις τι να πρωτοπληρώσεις! Εκτός αν έχεις κάποιον επιχειρηματία που να πιστεύει σε σένα και να σε βοηθάει για να έχει και ο ίδιος κέρδος» αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Με το μυαλό του να εργάζεται εντατικά, το 2017 αποφάσισε να επενδύσει επιχειρηματικά ανοίγοντας ένα κέντρο αισθητικής στους Αγίους Αναργύρους.

Στις αρχές του χρόνου κυκλοφόρησε ένα νέο cd single με τον τίτλο «Λείπεις εσύ» σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, μουσική Γιάννη Φρασέρη και παραγωγή του Ανδρέα Γιατράκου, το οποίο ακούστηκε πολύ. Ο Γιώργος Μάης σήμερα νιώθει πλήρης!

Επαγγελματικά εμφανίζεται σε προγραμματισμένα live σε όλη την Ελλάδα, ενώ απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία! Οπως δήλωσε, δεν του λείπει τίποτα. «Έχω την οικογένειά μου και τη δουλειά μου, δεν έχω παράπονο.

Τα τελευταία χρόνια κάνω περιοδεία. Τον χειμώνα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα εμφανίζομαι σε συγκεκριμένο μαγαζί στην Αθήνα, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί λίγο. Από το 2010 είμαι με μία βαλίτσα στο χέρι» ανέφερε σε δηλώσεις του.

Πρόσφατα εμπιστεύτηκε στον ανερχόμενο τραγουδιστή Χρήστο Παυλάκη το ποπ τραγούδι «Εφτασε στο τέρμα», σε μουσική και στίχους δικούς του, αρχίζοντας νέα καριέρα και στη σύνθεση!

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...