Έκπτωτοι «άγγελοι» στη Μύκονο

❱❱ Λουκέτο έπειτα από τέσσερα χρόνια στο κατάστημα του οίκου της Victoria’s SecretΑνοίγουν τα φτερά τους και… εγκαταλείπουν τη Μύκονο τα «αγγελάκια» του διάσημου οίκου της Victoria’s Secret, που βάζει οριστικά λουκέτο στο νησί των ανέμων! 

Ήδη, μάλιστα, πακεταρίστηκε το εκλεκτό εμπόρευμα που κοσμούσε τις προθήκες του καταστήματος, που είχε κάνει εγκαίνια στο νησί των ανέμων το καλοκαίρι του 2015 και αποτέλεσε ένα κοσμικό γεγονός πέρα από τα όρια της επιχειρηματικότητας.

Μόλις τέσσερα χρόνια μετά τα ηχηρά εγκαίνια, στο κατάστημα της Victoria’s Secret απέμειναν κούτες και ξηλωμένες βιτρίνες, αφού οι «άγγελοι» δεν κατάφεραν να ριζώσουν επιχειρηματικά στο κυκλαδίτικο νησί. Προφανώς, κριτήριο για να συμπεριληφθεί και το κατάστημα της Μυκόνου σε αυτά που βάζουν λουκέτο θα ήταν ο χαμηλότερος από τις προσδοκίες τζίρος, παρότι το νησί τραβά σαν μαγνήτης τον πλούτο.

Εσώρουχα και αξεσουάρ

Δεν πρόκειται, όμως, για επιλεκτική αποχώρηση από τη Μύκονο, αφού ο γνωστός οίκος εσωρούχων και γυναικείων αξεσουάρ έχει προαποφασίσει και εκτελεί ήδη ένα σχέδιο το οποίο προβλέπει ότι μέσα στο 2019 θα κλείσουν συνολικά 53 καταστήματά του σε ολόκληρο τον κόσμο, αν και ακόμα διατηρεί σχεδόν 1.000 μόνο στις ΗΠΑ.

Ούτως ή άλλως, με απόφαση της μητρικής εταιρίας, η Victoria’s Secret, που ιδρύθηκε το 1977, έχει θέσει έναν γενικότερο στόχο επαναπροσδιορισμού των δραστηριοτήτων της. Γνώμονας είναι η εξέλιξη τόσο στον τρόπο προβολής όσο και στα προϊόντα που θα υπογράφει, ώστε να επιβιώσει απέναντι σε ισχυρούς ανταγωνιστές.

mykonos victoria

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ