Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Έξι μήνες μαζί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik

❱❱ Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γνώρισε τον ράπερ Snik στα φετινά Madwalk και από τότε οι δυο τους είναι ζευγάριΠήγε στα Madwalk και βρήκε τη «Señorita» του! Μπορεί το ειδύλλιο του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έγινε γνωστό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο χρονολογείται από τον περασμένο Απρίλιο, τότε που οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο σόου που παντρεύει τη μόδα με τη μουσική…

Εκείνη είχε αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας της βραδιάς κι εκείνος έκανε εμφάνιση ως μουσικός. Η γνωριμία τους έμελλε να είναι… μοιραία! 

Χθες στην εκπομπή «Happy Day» η Μαρία Αντωνά επιβεβαίωσε ότι αυτή η σχέση δεν είναι πολύ πρόσφατη, όπως πιστεύαμε, και έδωσε ακόμα μία ενδιαφέρουσα πληροφορία για την προσωπική ζωή του ράπερ.

«Πάντως, και ο Snik έφυγε από μια μεγάλη σχέση. Τρία χρόνια ήταν ζευγάρι με μια πολύ γνωστή fashion blogger. Το όνομά της είναι Μαριλία. Είναι influencer. Εχει πάνω από 100.000 followers» είπε χαρακτηριστικά η πανελίστρια της πρωινής εκπομπής.

Μία μέρα νωρίτερα δημοσιογράφος από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου υποστήριξε στον αέρα του «Έλα, χαμογέλα» ότι ο ράπερ, μιλώντας σε κοινό γνωστό τους, επιβεβαίωσε τη σχέση του με την όμορφη Ηλιάνα, λέγοντας: «Ναι, είμαστε μαζί».

Aγκαλιά

Στο μεταξύ, το yourtipster.gr, που πριν από λίγες μέρες έγραψε ότι οι δυο τους εθεάθησαν σε μπαρ του Χαλανδρίου να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται, δημοσίευσε και φωτογραφίες στις οποίες οι δυο τους φαίνονται με την πλάτη γυρισμένη στον φακό να περπατούν το περασμένο Σάββατο αγκαλιά στην περιοχή της Ακρόπολης, χωρίς όμως να φαίνονται τα πρόσωπά τους. Το site, παρ’ όλα αυτά, υποστηρίζει πως πρόκειται για εκείνους και είναι οι πρώτες δημόσιες φωτογραφίες τους.

Ο άνδρας που φαίνεται ότι έκλεψε την καρδιά της όμορφης κριτή του «GNTM» στην πραγματικότητα ονομάζεται Δημήτρης Γιαννούλης, έχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου 1989 κι έχει ξεπεράσει τις 92.000.000 προβολές στο YouTube. Παράλληλα, έχει κερδίσει τρία βραβεία στα Mad Video Music Awards. Στη φετινή εκδήλωση πιάστηκε στα χέρια με τον φίλο και συνάδελφό του ράπερ Light.

sel.15 papageorgioy

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...