Έκανε ένεση σιλικόνης για να μεγαλώσει τους όρχεις του και πέθανε

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Η χαροκαμένη μάνα Αυστραλού ο οποίος πέθανε αφότου έκανε ενέσεις σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα σέρνει στα δικαστήρια τον Αμερικανό «αφέντη» και τα μέλη της γκέι πολυσυντροφικής ομάδας στην οποία ανήκε ο γιος της. Κατηγορεί τον «αφέντη» ότι επέβαλε στον γιο της την επέμβαση, διότι του άρεσαν οι άντρες με υπερβολικά μεγάλους όρχεις.

Η μητέρα του Τανκ Τσάπμαν, Λίντα Τσάπμαν, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο της κομητείας Κινγκ στην Ουάσινγκτον σε βάρος του «αφέντη» Ντίλαν Χαφερτέπεν και των τεσσάρων αγοριών του που μαζί με τον Τανκ είχαν τον ρόλο του «σκλάβου» Ντάνιελ Χαφερτέπεν, Τσαρλς Οσμπορν, Μάθιου Σκοτ και Φίλιπς Μάγερς. Τους θεωρεί όλους υπεύθυνους για τον θάνατο του Τανκ το 2018 από πνευμονική εμβολή, όταν ένας θρόμβος από τη σιλικόνη που είχε τοποθετήσει με ένεση στους όρχεις του κατέληξε στους πνεύμονες σκοτώνοντάς τον.

Βασικό υπεύθυνο θεωρεί τον «αφέντη» Ντίλαν Χαφερτέπεν κατηγορώντας τον ότι επέβαλε στους «σκλάβους» του να κάνουν στους όρχεις τους ενέσεις σιλικόνης που προμηθεύονταν από τη μαύρη αγορά, για να του αρέσουν περισσότερο. Μάλιστα ο Ντίλαν φέρεται ότι ερεθιζόταν στην ιδέα όρχεων που θα ήταν τόσο μεγάλοι «όσο μια μπάλα μπάσκετ».

Η Λίντα καταγγέλλει επίσης ότι ο Ντίλαν Χαφερτέπεν ανάγκασε τον γιο της να αλλάξει το όνομά του σε Τανκ Χαφερτέπεν και ότι τον υποχρέωσε να του αφήσει 180.000 ευρώ στη διαθήκη του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κρυφή ζωή πασίγνωστου star της showbiz και οι νύχτες πληρωμένου έρωτα με κορίτσια που γεννήθηκαν… αγόρια

Υπήρξαν ταιριαστό ζευγάρι. Από τα πιο προβεβλημένα της εγχώριας showbiz, με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ