Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο Δαναός «έφαγε» 10 μήνες με αναστολή

Ευνοϊκή ποινική μεταχείριση επιφύλαξε η έδρα του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου της Αθήνας στον παρουσιαστή-τραγουδιστή Κωνσταντίνο Δαναό, που την περασμένη άνοιξη είχε συλληφθεί από αστυνομικούς όταν σε τυχαίο έλεγχο που του έγινε αποκαλύφθηκε ότι επί 17 χρόνια ήταν… φυγάς!

Οι δικαστές, λαμβάνοντας υπόψη την απολογία του 45χρονου που ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, τον έκριναν ένοχο για απόδραση κρατουμένου και ψευδή κατάθεση και του επέβαλαν συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ
Με τον Γιάννη Σπαλιάρα

Στην απολογία του, εμφανώς φορτισμένος, ο τραγουδιστής εξήγησε τις συνθήκες που τον οδήγησαν το 2002 στο να μην επιστρέψει στις Φυλακές Αλικαρνασσού έπειτα από άδεια που του είχε δοθεί ενώ ήταν προσωρινά κρατούμενος. «Ήμουν παιδί 22 ετών τότε και με έστειλαν σε μια φυλακή που ήταν για βαρυποινίτες. Με έβαλαν σε ένα κελί που γινόταν κάτι που δεν ήθελα να συμβαίνει και αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν επί έναν χρόνο» περιέγραψε στους δικαστές.

«Όταν μου έδωσαν την άδεια αποφάσισα απλά να μην επιστρέψω πίσω» συνέχισε ο κατηγορούμενος και εξήγησε ότι έκτοτε του δόθηκε η ευκαιρία να μπει στον καλλιτεχνικό χώρο και να χαράξει νέα ρότα στη ζωή του. Ο φόβος ωστόσο, όπως περιέγραψε, δεν έπαψε να φωλιάζει στην ψυχή του.

Eleni Filini
Με την Ελένη Φιλίνη

«Υπήρχε αυτό το μεγάλο μυστικό που με βάραινε τόσα χρόνια, θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αφού βγήκε η αλήθεια στο φως για πρώτη φορά ανάσανα» τόνισε και πρόσθεσε ότι ο λόγος που έδωσε ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν για την ταυτότητά του ήταν επειδή φοβόταν. «Ήταν λάθος μου και να τιμωρηθώ γι’ αυτό, φοβήθηκα, είχα χτίσει μια καριέρα, έχω τραγουδήσει ακόμα και με τη Μαρινέλλα και τον Χατζή και φοβήθηκα το σκάνδαλο» είπε, επισημαίνοντας ότι από μόνος του αποκάλυψε στη συνέχεια στους αστυνομικούς την πραγματική του ταυτότητα.

Νωρίτερα είχε καταθέσει στο δικαστήριο ο θείος του τραγουδιστή, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ανιψιός του έφυγε από τη φυλακή γιατί του είχαν επιτεθεί, ενώ ανέφερε πως έκτοτε ζούσε χωρίς να κρύβεται. «Τραγουδούσε σε πίστες, έβγαινε στην τηλεόραση, δεν κρυβόταν, το αντίθετο!» είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας. Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή, είχε κατηγορηθεί για υπόθεση απάτης, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί το 2001. Έναν χρόνο αργότερα παραβίασε την άδειά του και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν για τις Αρχές έως τον Απρίλιο του 2019, όταν ένας τυχαίος έλεγχος τον οδήγησε και πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης.

10462667 10152338041633153 7572390184110409018 n e1554784192717
Με την Ρούλα Κορομηλά

«Ο εντολέας μου μπορεί πλέον να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας κλείσει τα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα που είχε» δήλωσε η συνήγορός του Γιάννα Παναγοπούλου, εξηγώντας ότι ο τραγουδιστής πριν από λίγους μήνες είχε αθωωθεί για την υπόθεση απάτης που πριν από σχεδόν μια εικοσαετία τον οδήγησε στη φυλακή.

f2 18
Η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...