Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Αυτή είναι η κληρονόμος της Καραγιάννη

Η Αναστασία Κατηφόρη, φίλη της παρουσιάστριας, είναι η μοναδική δικαιούχος της περιουσίας

Λύθηκε το μυστήριο. Η Αναστασία Κατηφόρη είναι τελικά η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη. Η αείμνηστη παρουσιάστρια, με ιδιόχειρη διαθήκη που συνέταξε στις 27/12/2013, όρισε την επιστήθια φίλη της -όπως τη χαρακτηρίζει- ως τη μοναδική δικαιούχο της κινητής και ακίνητης περιουσίας της.

«Ο,τι διαθέτω, θέλω να δοθεί αποκλειστικά στην Αναστασία Κατηφόρη, το μοναδικό μου ανιδιοτελές στήριγμα στη ζωή. Επιθυμώ να λάβει μετά τον θάνατό μου το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας, καθώς και όλο το ποσό του τραπεζικού μου λογαριασμού… Σε περίπτωση δε που η άνω φίλη δεν ζει ή αποσυρθεί από την κληρονομιά που της καταλείπω με την παρούσα διαθήκη, την αφήνω στον σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Παιδικά χωριά SOS Βάρης» ανέφερε στη διαθήκη της η Νανά Καραγιάννη, αποκλείοντας τους γονείς και τον αδελφό της, με την αιτιολογία πως δεν τους αξίζουν.

Η Αναστασία Κατηφόρη, πρώην ιδιοκτήτρια καταστήματος ένδυσης και νυν συνεργάτιδα του συντρόφου της σε δικό τους χώρο εστίασης, βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δηλώνοντας έκπληκτη για το γεγονός ότι η παρουσιάστρια, ενώ είχε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην άκρη, ζούσε μέσα στη φτώχεια. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως τα χρήματα στην τράπεζα ήταν αρκετά για να αγοραστεί ένα μικρό διαμέρισμα στα Πατήσια! Η ίδια αποποιήθηκε, ωστόσο, κάθε δικαιώματος για τα δύο ακίνητα που αναφέρονται στη διαθήκη, υποθέτοντας ότι επρόκειτο για τα δύο σπίτια που της είχε πει η Νανά ότι θα της έγραφαν οι γιαγιάδες της.

φ2 ξεγυρ

Η τυχαία γνωριμία των δύο γυναικών έγινε σε θάλαμο κλινικής όπου νοσηλεύονταν την ίδια περίοδο. Είχαν και τον ίδιο γιατρό. Το πρώτο βράδυ της συνάντησής τους η Νανά Καραγιάννη ένιωσε τόση οικειότητα που κοιμήθηκε μαζί της. «Είσαι φίλη μου από αυτή τη στιγμή» της είπε τότε. Χθες το μεσημέρι, η μητέρα της παρουσιάστριας που πάλευε με τη νευρική ανορεξία σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Μαζί σου» δήλωσε ενήμερη για τη διαθήκη και τον τραπεζικό λογαριασμό της κόρης της, ωστόσο υποστήριξε πως εκείνη πλήρωνε το ενοίκιό τους όσο ζούσε.

«Αν είχε σπίτια και τα εκμεταλλευόταν με κάποιον τρόπο, είναι άγνωστο σε εμάς. Οι γιαγιάδες της, πάντως, δεν είχαν δώσει σπίτια στη Νανά και δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση» ανέφερε, προσθέτοντας πως πονάει για τον άνθρωπο που έχασε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...