Μπαμπάς υπό όρους ο τέως μονάρχης της Μαλαισίας

Σε έμμεση αναγνώριση της πατρότητας του παιδιού που έφερε στη ζωή η Ρωσίδα πρώην σύζυγός του αναγκάστηκε να προχωρήσει ο τέως βασιλιάς της Μαλαισίας, μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του μικρού αγοριού που αποκαλύπτουν την απίστευτη ομοιότητά τους.

Ο 50χρονος σουλτάνος του Κελαντάν προσφέρθηκε να δημιουργήσει καταπίστευμα ύψους 226.000 ευρώ για το παιδί, θέτοντας ωστόσο δύο αυστηρούς όρους. Ο πρώτος είναι το παιδί αλλά και η μητέρα του να μην επικοινωνήσουν ποτέ ξανά στη ζωή τους μαζί του και ο δεύτερος, ο μικρός Λεόν να ανατραφεί σαν γνήσιος μουσουλμάνος.

Παράλληλα, η συμφωνία προβλέπει ότι ο ίδιος δεν θα παραδεχτεί ούτε θα αρνηθεί δημόσια την πατρότητα του παιδιού, ενώ απαιτεί από τη μητέρα του να διαγράψει όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

2 1

Οι όροι αποτελούν μέρος του συμβιβασμού που προτάθηκε στην 27χρονη πρώην Μις Μόσχα Οξάνα Βοεβοντίνα, στο πλαίσιο του διαζυγίου της από τον σουλτάνο, ο οποίος είχε παραιτηθεί από τον θρόνο του βασιλιά της Μαλαισίας στη διάρκεια του θυελλώδους γάμου τους.

Η Ρωσίδα πρώην σύζυγός του επιμένει ότι το παιδί είναι δικό του και ότι το… έπιασαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Αυστραλία. Απειλεί μάλιστα να ακολουθήσει τη δικαστική οδό προκειμένου να απαιτήσει από εκείνον να υποβληθεί σε τεστ DNA, ώστε να αποδειχθεί η πατρότητά του.

Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του παιδιού ο σουλτάνος αναθεώρησε εν μέρει τη στάση του, προσφέροντας ένα καταπίστευμα για το παιδί, για το οποίο δήλωσε ότι «θα μπορούσε να είναι γιος οποιουδήποτε Ασιάτη άντρα». Φήμες θέλουν τη Βοεβοντίνα να έχει απορρίψει τη συμφωνία.

f2 7

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ