Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η θεατρική επιχείρηση «άδειασε» τη Γαλανοπούλου μετά τις καταγγελίες και την αποχώρησή της από την παράσταση

«Αδειασαν» την Αβα Γαλανοπούλου (και) οι «Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη», κάνοντας λόγο για ανακρίβειες και συκοφαντικές δηλώσεις εκ μέρους της.

Η αποχώρηση της γνωστής ηθοποιού από την παράσταση «Happy Birthday Ελλάς» λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα και η «καταγγελία» της για απλήρωτα δεδουλευμένα προκάλεσαν την άμεση δημόσια απάντηση της θεατρικής επιχείρησης, βάζοντας στη… θέση της την Αβα Γαλανοπούλου.

«Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για τις δηλώσεις που έκανε δημοσίως η ηθοποιός Αβα Γαλανοπούλου, αφήνοντας να εννοηθούν ανακρίβειες σχετικά με τη συνέπεια της επιχείρησης ως προς το πρόσωπό της. Η επιχείρηση “Μαροσούλης”, θέλοντας να αποκαταστήσει το όνομα και τη φήμη αυτής, δηλώνει ρητά και επίσημα πως δεν έχει καμία απολύτως οικονομική οφειλή ως προς το πρόσωπο της κυρίας Γαλανοπούλου, η οποία για όσο καιρό εργαζόταν στον θίασο πληρωνόταν κανονικά και εγκαίρως, ως είχε συμφωνηθεί, το ποσό που είχε συμφωνηθεί για την παροχή των υπηρεσιών της, ενώ η εξόφλησή της έγινε μόλις την περασμένη Παρασκευή 22-11-19, όταν και με δική της απόφαση αποχώρησε από την παράσταση “Happy Birthday Ελλάς”» ανέφερε η ανακοίνωση των θεατρικών επιχειρήσεων, στην οποία τονίζεται πως ταυτόχρονα με την αποχώρησή της έγινε και η εξόφληση.

Απαντώντας στον ισχυρισμό πως ξόδεψε από την τσέπη της χρήματα για την αγορά παπουτσιών, τονίστηκε: «Ως προς τα παπούτσια της παράστασης τα οποία ισχυρίζεται πως πλήρωσε, η επιχείρηση δηλώνει πως παρείχε -όπως σε όλους τους συντελεστές της παράστασης- τα ρούχα και τα ενδύματα που προβλέπονταν, τα οποία μάλιστα αποτελούσαν ειδική παραγγελία. Ωστόσο, τα υποδήματα, όταν παραδόθηκαν στους συντελεστές, δεν ικανοποίησαν την κυρία Γαλανοπούλου, που πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει μόνη της δικά της υποδήματα. Η επιχείρηση με την παρούσα επιστολή έχει ως πρόθεση να προστατεύσει από ανακρίβειες και συκοφαντικές δηλώσεις τη φήμη και την υπόληψή της» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Η «κόντρα»

Η μεγάλη «κόντρα» της Αβας Γαλανοπούλου με τους συντελεστές και τη θεατρική επιχείρηση του «Happy Birthday Ελλάς» φούντωσε την περασμένη Παρασκευή όταν βγήκε τηλεφωνικά στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, υποστήριξε: «Εγώ ζήτησα να αποχωρήσω γιατί ζητούσα τα δεδουλευμένα, δεν ζητούσα δανεικά ούτε ζητούσα κάτι περισσότερο. Επίσης, δύο μήνες που κάναμε πρόβες δεν είχα αμοιβή και έβαζα από την τσέπη μου. Μέχρι και τα παπούτσια για το θέατρο τα πλήρωσα εγώ».

Μετά το δημόσιο «κατηγορώ» της, ο Γιάννης Ζουγανέλης, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της παράστασης, παρενέβη στην εκπομπή, για να ακουστεί και η δική του πλευρά. «Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι τελείως παράλογο. Το δίκαιο είναι οι πρόβες να πληρώνονται, αλλά αυτό έχει σταματήσει να συμβαίνει εδώ και καιρό, δεν πληρώνεται κανείς για τις πρόβες. Παρακάλεσα την Αβα κατ’ επανάληψη να μείνει, έχω τις ηχογραφήσεις στο Viber. Λυπάμαι που το λέω, η Αβα Γαλανοπούλου δεν πειθόταν με τίποτα» αποκάλυψε ο καλλιτέχνης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...