Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο πόλεμος του… σκούφου για τον επόμενο «MasterChef»

Κόσμος και λαός για το «MasterChef» του Star! Τι κι αν κοντεύει να λείψει το ψωμί από τα ελληνικά σπίτια, η TV θέλει… παντεσπάνι! Αφού η μόδα προστάζει γκουρμέ και έθνικ πιάτα με αστέρια Μισελέν, η νέα γενιά ξεροσταλιάζει για μια θέση στον ήλιο, ή, καλύτερα, για έναν άσπρο σκούφο και μια μαύρη ποδιά σεφ στο πιο διάσημο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Πάνω από 7.000 αιτήσεις (!) -αριθμός ρεκόρ- έχουν γίνει από υποψήφιους σεφ που θέλουν να χύσουν ιδρώτα στους πάγκους της κουζίνας του «MasterChef» και να τα… ακούσουν ένα χεράκι από τους σκληρούς κριτές. Δεν είναι τυχαίο ότι οι τελευταίοι συμμετέχοντες του reality, o Χρήστος Μπάρκας από τα Γιάννενα και ο Παντελής Βούρος από την Κάλυμνο, έγιναν πολύ δημοφιλείς στο κοινό και αυτή τη στιγμή γυρίζουν τη Γη στην παραγωγή «Globetrotters». Όχι όμως ως μάγειρες, αλλά ως τηλεπερσόνες.

Κατά τα άλλα, προς το τέλος Ιανουαρίου του 2020 αναμένεται η πρεμιέρα του «MasterChef 3» στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Όσο πιο αργά ξεκινήσει η εκπομπή τόσο πιο αργά και θα τελειώσει, γεγονός που εξυπηρετεί τον στόχο του καναλιού να καλύψει με το ριάλιτι μαγειρικής την prime time ζώνη για συνολικά πέντε μήνες, έως τον Ιούνιο.

Αυτή την περίοδο στο Star η διοίκηση του σταθμού βρίσκεται σε διαδικασία στησίματος του νέου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, που επιστρέφει με τους ίδιους ακριβώς συντελεστές, καθώς ομάδα που κάνει την επιτυχία δεν την αλλάζεις.

Έτσι, θα δούμε ξανά τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά. Με το που θα ολοκληρωθεί το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το Star δεν θέλει με τίποτα να χάσει έστω μία μονάδα τηλεθέασης. Καλώς ή κακώς, τα realities έχουν γίνει ίσως το βασικό κομμάτι της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας και ζητούν υποψήφιους νικητές με μεγάλο τηλεοπτικό γκελ!

Στην περίπτωση του «MasterChef», ο τεράστιος αριθμός αιτήσεων δικαιολογείται γιατί οι περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες έχουν μεράκι τη μαγειρική και πιστεύουν ότι μπορούν σε αυτό το reality να «τρυπώσουν» στην τηλεόραση, φιλοδοξώντας σε μια καριέρα σαν του Άκη Πετρετζίκη. Συνολικά, στα χρόνια προβολής του συγκεκριμένου προγράμματος ο αριθμός των ενδιαφερομένων ανέρχεται στους 18.000.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...