Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Το έπαθλο ρεκόρ ύψους 98 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι...

Το ξεκατίνιασμα επιστρέφει! Στικούδη, Λιανός, Ρουβάς, Τανιμανίδης και Κοντιζάς επιστρατεύονται για τη μεγάλη ρεβάνς

Η ελληνική μυθοπλασία μπορεί να πήρε κεφάλι το 2019 με τις «Άγριες μέλισσες» και το «Κόκκινο ποτάμι», που αποτελούν σημείο αναφοράς της φετινής σεζόν και φιγουράρουν στο top 10 της τηλεθέασης, αλλά, όπως φαίνεται, τα ριάλιτι και τα talent shows ετοιμάζονται το 2020 να πάρουν τη ρεβάνς!

Από τη Μαρία Ανδρέου

Μάλιστα, ο Σκάι σηκώνει το… λάβαρο των ριάλιτι, ολισθαίνοντας στο εύκολο και εύπεπτο τηλεοπτικό προϊόν, ενώ και το Star θα επανέλθει από τον Ιανουάριο με το «MasterChef».

φ4 kontizas copy 5
Ο Σωτήρης Κοντιζάς

Με γοργούς ρυθμούς, λοιπόν, το κανάλι του Φαλήρου, αφού οι περισσότερες σειρές που φιλοξένησε το 2019 πήγαν από το κακό στο χειρότερο, κάνει στροφή 180 μοιρών και μπαίνει ξανά στο «παιχνίδι» του ξεκατανιάσματος, πασπαλισμένο ορισμένες φορές με ολίγη… μόδα!

Ένα παιχνίδι, που ξέρει να παίζει στα δάχτυλα ο Ατζούν Ιλιτζαλί! Έτσι, από το 2020 επανέρχεται το ριάλιτι μόδας «My style rocks», το οποίο αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές Ιανουαρίου, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη!

IMG 5679
Η Κατερίνα Στικούδη

Την ίδια περίοδο ο Σκάι θα παρουσιάσει το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», που θα κάνει πρεμιέρα για 7η σεζόν στις αρχές Ιανουαρίου και θα έχει ως παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Μεταμφιεσμένοι

Μετά το «The Voice» το κανάλι του Φαλήρου επανέρχεται με το «The masked singer», στο οποίο παίκτες είναι δημοφιλείς τραγουδιστές (!), οι οποίοι θα εισέρχονται στο πλατό μεταμφιεσμένοι, ώστε να μην μπορεί να γίνουν αντιληπτοί από τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό. Το μόνο πράγμα που μπορεί να τους προδώσει είναι αποκλειστικά και μόνο η φωνή τους. Το σόου θα βγει στον αέρα τον Μάρτιο με παρουσιαστή, όπως φημολογείται, τον Σάκη Ρουβά. Σε συζητήσεις για την κριτική επιτροπή βρίσκονται η Τάμτα και ο Νίκος Μουτσινάς.

φ2 8694 SAKIS ROYVAS 20122018
Ο Σάκης Ρουβάς

Ο βασιλιάς, όμως, της κλειδαρότρυπας έχει όνομα και λέγεται «Big Brother». Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει στις αρχές Ιανουαρίου από τη συχνότητα του Σκάι, όπου θα συμμετάσχουν 16 άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, οι οποίοι θα συγκατοικήσουν για περίπου τρεις μήνες σε ένα σπίτι ειδικά διαμορφωμένο και απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο, το οποίο θα παρακολουθείται live 24 ώρες το 24ωρο από κάμερες και μικρόφωνα. Για τη θέση του παρουσιαστή ακούγεται το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου, χωρίς ακόμα να είναι σίγουρο, ενώ η φωνή του «Μεγάλου Αδελφού» κατά πάσα πιθανότητα θα ανήκει στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

φ7 tatiana stefanidou skai trailer 500
Η Τατιάνα Στεφανίδου

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες στο ισπανικό «Big Brother» είχε ξεσπάσει σάλος μετά τη δημοσιοποίηση του βιασμού μίας παίκτριας, η οποία ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ έπεσε λιπόθυμη και βιάστηκε από συμπαίκτη της. Η παραγωγή τής έδειξε το βίντεο, η παίκτρια έπαθε νευρικό κλονισμό και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Αδέσμευτοι

Ο Σκάι ετοιμάζει, επίσης, για τη νέα σεζόν 2020-2021 το «Αγρότης μόνος ψάχνει» με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη. Αδέσμευτοι άνδρες ηλικίας από 18 έως 60 ετών, οι οποίοι ζουν στην ελληνική περιφέρεια και ασχολούνται με αγροτικές εργασίες, αναζητούν συντρόφους που δεν θα διστάσουν να αφήσουν πίσω τη ζωή τους προκειμένου να τους ακολουθήσουν μακριά από την πόλη. Γεωργοί, κτηνοτρόφοι, ψαράδες, οινοπαραγωγοί θα αναζητήσουν δημοσιότητα και… σύντροφο! Να σημειωθεί ότι στο πρώτο «Αγρότης μόνος ψάχνει» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κανένα ζευγάρι δεν βρήκε τη χαρά… Απλώς, έγιναν βούκινο!

φ8 tsolaki1
Η Ελένη Τσολάκη

Τέλος, ο Σκάι θα βάλει μπρος το «Survivor All Stars»! Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κατερίνα Δαλάκα, Ειρήνη Κολλιδά και Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν δεχτεί πρόταση, χωρίς, όμως, κάποιος από αυτούς να έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή! Το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν 2020-2021 και στην παρουσίαση θα βρίσκεται ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης. Χμ, πάλι θα βλέπουμε την Μπόμπα να αριβάρει σε μέρη εξωτικά για να βλέπει τον καλό της…

φ6 ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ paiktis tou survivor 3 einai kollitos tou tanimanidi.w hr
Ο Σάκης Τανιμανίδης

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...