Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η εξομολόγηση της Κορομηλά στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Δραματικές αποκαλύψεις και δάκρυα από τη Ρούλα Κορομηλά. Η «εθνική παρουσιάστρια», στην πιο ώριμη φάση της ζωής της, στάθηκε απαστράπτουσα μπροστά στις κάμερες και «Ενώπιος ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Με εξομολογητική διάθεση, η Ρούλα των μεγάλων επιτυχιών, της ατελείωτης δόξας, της αποθέωσης και της εκκωφαντικής αγάπης του κόσμου, με βουρκωμένα μάτια έκανε γνωστό το μυστικό δράμα της, περιγράφοντας τις άγνωστες υπερπροσπάθειές της να γίνει μητέρα.

«Έχω κάνει για προσωπικούς λόγους πολλές φορές παύσεις από την τηλεόραση και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου, γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Έκανα εξωσωματικές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάνω από 10 εξωσωματικές. Άφησα την τηλεόραση, γιατί ήθελα να κάνω παιδί και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα» είπε στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πρώτη φορά τη βασανιστική και δύσκολη διαδρομή να αποκτήσει παιδί. Η αποτυχία την έκανε πιο δυνατή. Με πίστη και το ρολόι της μητρότητας να «χτυπά» δυνατά, επέλεξε να δώσει την καρδιά της στα παιδιά του Θεού, στα ιδρύματα.

Σε ορφανοτροφείο

«Τελευταία, την εποχή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, μόνα τους. Γνώρισα λοιπόν ένα παιδάκι, το οποίο ήταν δεκαέξι μηνών. Το είδα σε κάποιο ίδρυμα και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και φρόντιζα το μωρό. Με την έγκριση του ιδρύματος πήρα το παιδί στο σπίτι το Πάσχα, μαζί με το άλλο του αδελφάκι. Δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις απαραίτητες διεργασίες για να υιοθετήσω το παιδί αυτό» είπε πνίγοντας έναν λυγμό που ανέβηκε στον λαιμό της.

Ύστερα από κάποια δευτερόλεπτα σιωπής η Ρούλα Κορομηλά «πάλεψε» με τα συναισθήματά της. Έστρεψε το πρόσωπο δεξιά, μακριά από την κάμερα, κρύβοντας τα βουρκωμένα μάτια της. Αναμετρήθηκε με τα αναφιλητά και παίρνοντας μια βαθιά ανάσα συνέχισε. «Είναι ένα θέμα που νομίζω ότι δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να υιοθετήσω το παιδί αυτό, παρ’ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλα» είπε, περιγράφοντας με ειλικρίνεια τη διαδικασία ακόμη μιας αποτυχίας, λόγω γραφειοκρατίας και ηλικίας.

«Θα είμαι κοντά του»

Η πληγή που άνοιξε στην καρδιά της δεν έχει κλείσει. Γιατί ακόμα και την ύστατη στιγμή η τύχη δεν ήταν με το μέρος της: «Το παιδί, αφού το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, ζήτησα τουλάχιστον να το βαφτίσω για να έχω μια επαφή. Καταλαβαίνω την καινούργια οικογένεια που το πήρε, αλλά δεν ξέρω ούτε πού βρίσκεται. Έχω μια ελπίδα ότι αν με χρειαστεί κάποια στιγμή το παιδί αυτό, εγώ θα είμαι κοντά του. Όπως και το προηγούμενο παιδάκι, το οποίο έχασα».

Η «εθνική μας παρουσιάστρια» αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας της βάζοντας σε τάξη τα γεγονότα και διαψεύδοντας σκληρές φήμες και fake news. «Δεν έχω πέσει ποτέ σε κατάθλιψη. (…) Πέρασα ένα αυτοάνοσο νόσημα, που δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται. Ήταν μια συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ τόσα χρόνια που δούλευα και μπορεί να ήταν κι αυτός ένας παράγοντας. Η δεύτερη αρρώστια με ταλαιπώρησε, αλλά είχα δύναμη ψυχής και το ξεπέρασα» ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να είχε σχέση με τις εξωσωματικές, αφού οι γιατροί ποτέ δεν διέγνωσαν τα αίτια που το προκάλεσαν.

Ο Λιάγκας που έχει «ξεφύγει» και η καυστική απάντηση του Παπανώτα

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκαν τα τηλεοπτικά βέλη της Ρούλας Κορομηλά. Και όχι άδικα, αφού -όπως είπε η ίδια- την έχει σχολιάσει κατά καιρούς σκληρά και έχει ξεφύγει από τα όριά του.

«Εδώ έχουμε ένα θέμα με τον Γιώργο, αν και τον συμπαθώ πάρα πολύ, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεφύγει από τα όριά του. (…) Δεν συγχωρώ κάποια σχόλια που γίνονται στο πάνελ, που αφορούν, αν θέλεις, συνειδήσεις, αξιοπρέπειες, κάποιους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά. Όπως και το τελευταίο συμβάν, με τον τύπο και τη φοιτήτρια, που δεν μου άρεσε καθόλου αυτού του είδους ο σχολιασμός» ανέφερε με νόημα η παρουσιάστρια, πετώντας του το γάντι:

«Να συμμαζευτεί λίγο»

«Τώρα περιμένει ο Γιώργος Λιάγκας να με σχολιάσει; Με σχολιάζει από την αρχή, βγαίνει και λέει διάφορα πράγματα. Εμένα δεν με νοιάζει που με σχολιάζει, γιατί εγώ μπορώ να του απαντήσω και να τον βάλω στη θέση του! Κάποιοι άλλοι πρέπει να τον βάλουν στη θέση του και να καταλάβει ότι παρουσιαστής δεν είναι αυτό που κάνει. Δεν τον ακυρώνουμε ως παρουσιαστή, του λέμε να συμμαζευτεί λίγο».

Φ2
Ο Γιώργος Λιάγκας

Ο οικοδεσπότης του Σκάι χθες δεν πήρε θέση, αντίθετα από τον συνεργάτη του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του Γιώργου Λιάγκα με ένα πομπώδες post στο διαδίκτυο.

«Ξενύχτι για να δω την τηλεοπτική τους συνάντηση. Τζάμπα ξενύχτι τελικά. Δεν θέλω καν να γράψω τις σκέψεις μου για όσα είδα και άκουσα. Πολλές φορές αισθάνθηκα ντροπή για λογαριασμό τους. Αλήθεια, ξεχνούν και οι δύο ότι μπορείς να πουλάς εύκολα μια ψεύτικη εικόνα στους αδαείς. Στους γνωρίζοντες όμως;» έγραψε κατακεραυνώνοντας τη Ρούλα αλλά και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Και συνέχισε: «Κοινωνικοί αυτοματισμοί, πικρίες, πολιτικώς ορθές κακίες και “παρακαλώ, περάστε από το λογιστήριο” για τους μισούς εργαζομένους μπροστά στις κάμερες των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών. Γιατί σαν ΕΜΑΣ, τελικά, δεν είναι κανένας… Να κλάψω ή να γελάσω; Δυστυχώς, το “Μπράβο Ρούλα” υποβιβάστηκε από την πρωταγωνίστρια του σε… κρίμα Ρούλα… Τουλάχιστον…».

8925 ELENI TSOLAKI DIMITRIS PAPANOTAS PANTELIS KANARAKIS 1192019
Ο Δημήτρης Παπανώτας

«Θέλει πολλή δουλειά η Καινούργιου»

Δίνοντας τα εύσημά της στους Γιώργο Πολυχρονίδη, Δέσποινα Βανδή, Γιώργο Καπουτζίδη και Φαίη Σκορδά, και αφού ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία αντιπαλότητα με την Ελένη Μενεγάκη, η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε αυστηρή με το άλλοτε πουλέν της στον Alpha. Το διάστημα που η Κατερίνα Καινούργιου εμφανιζόταν στο «Δέστε τους» η Ρούλα Κορομηλά είχε θέση διευθύντριας Ψυχαγωγικού Προγράμματος στο κανάλι.

«Θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι που ακόμα θέλει να το δουλέψει και να αφήσει λίγο τον εαυτό της, να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση τότε με την Κατερίνα, γιατί αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ό,τι είναι όπως βγαίνει τώρα. Και βέβαια χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανείς δεν στερεί από κανέναν να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο σε αυτά που κάνεις» ισχυρίστηκε η Ρούλα Κορομηλά.

Στην αντεπίθεση

«Άδικη κριτική» χαρακτήρισε χθες το πρωί η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» τα… σκολιανά της παρουσιάστριας. Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε στην αντεπίθεση και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της συνεργασίας τους και τα ατελείωτα κλάματα στα παρασκήνια του «Δέστε τους».

«Πόσο κλάμα έχω ρίξει, παιδιά, για να γίνω αποδεκτή στη Ρούλα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Δεν με ήθελε με τίποτα. Δεν κάνεις, δεν μπορείς. Μου το έλεγε στα ίσια. Ακόμα και στο ακουστικό άκουγα πως όλα είναι λάθος. Θυμάμαι πως πήγαινα στη δουλειά μου από τις 7 το πρωί και έφευγα στις 12 τη νύχτα, συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα “δεν μπορείς”» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας πως οι οπερατέρ τής έλεγαν τότε πως η Κορομηλά μάλλον επιθυμούσε την προώθηση της Μαρίας Ηλιάκη!

Φ4 ΞΕΓΥΡ
Η Κατερίνα Καινούργιου

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....