Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει στον Σίμο που...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Σκιά» της Γαρμπή οι ένοπλοι κακοποιοί!

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε το αγαπητό καλλιτεχνικό ζευγάρι Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, όταν βρέθηκαν στα χέρια καλά διαβασμένων ένοπλων κακοποιών, που εισέβαλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Οι ληστές γνώριζαν τα πάντα για τις κινήσεις και τα ωράρια των τραγουδιστών, ότι διέθεταν χρηματοκιβώτιο, ακόμη και τη διαρρύθμιση της μονοκατοικίας τους! Μάλιστα, φαίνεται πως είχαν γίνει εδώ και μέρες «σκιά» της Καίτης Γαρμπή και την αιφνιδίασαν τη στιγμή που επέστρεφε από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια «πάγωσε» όταν βρέθηκε κυκλωμένη από τέσσερις αγνώστους, που φορούσαν κουκούλες και πετάχτηκαν μπροστά της έξω από τη μονοκατοικία, ακινητοποιώντας την με την απειλή όπλων μόλις έφτασε με το αυτοκίνητο.

«Με υποχρέωσαν να τους οδηγήσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως και έκανα. Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι, κι εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν και εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη, υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει πού έχουμε χρήματα» είπε η Καίτη Γαρμπή για τις τρομακτικές εκείνες στιγμές. Στο σπίτι ήταν και ο 20χρονος γιος τους Δημήτρης, τον οποίο ξύπνησαν και τον κατέβασαν στο σαλόνι του σπιτιού, απειλώντας να τον σκοτώσουν αν δεν τους έδειχναν πού βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, δείχνοντας ότι γνώριζαν την ύπαρξή του.

«Μου κόλλησαν το όπλο στο κεφάλι και μου είπαν ”Άνοιξε το χρηματοκιβώτιο για να μη σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι!”…» κατέθεσε ο Διονύσης Σχοινάς στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νέας Ερυθραίας.

φ2 8

Χρήματα και κοσμήματα

Σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού, οι δράστες άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, έξι πλάκες ασήμι, έναν σταυρό και ρολόγια αξίας. Όλα δείχνουν ότι οι κακοποιοί παρακολουθούσαν τους τραγουδιστές και το σπίτι, και ήξεραν τις ώρες που επέστρεφαν στη μονοκατοικία. Γι’ αυτό, στο πλαίσιο της έρευνας, θα διευρυνθεί το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον τους.

Οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση ερεύνησαν το σπίτι για DNA και αποτυπώματα, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι τουλάχιστον δύο κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη στιγμή της επίθεσης ή άλλο υλικό από τη ληστεία, που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί. Πάντως, θεωρούν ότι, εκτός από τους τέσσερις δράστες που συμμετείχαν στη ληστεία, έξω από τη μονοκατοικία των δύο τραγουδιστών υπήρχαν και άλλοι συνεργοί τους, οι οποίοι φύλαγαν τσίλιες και φρόντισαν για την ασφαλή διαφυγή τους.

«Είμαστε συγκλονισμένοι»

«Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε συγκλονισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά» σχολίασε σοκαρισμένος ο Διονύσης Σχοινάς, όταν του ζητήθηκε να περιγράψει το περιστατικό.

Παρόλο που δεν είχε συνέλθει από το τρομερό σοκ, η Καίτη Γαρμπή έδειξε για ακόμη μία φορά τον επαγγελματισμό της, καθώς το επόμενο βράδυ βγήκε κανονικά στην πίστα του «Έναστρον», όπου εμφανίζεται!

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου σήμερα! Γι’ αυτό θέλω διπλή αγάπη και διπλό χειροκρότημα από εσάς απόψε… Περασμένα ξεχασμένα!» είπε στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, πριν ξεκινήσει το πρόγραμμά της, οι οποίοι «απάντησαν» με ένα θερμό χειροκρότημα.

Παλαιότερα, η Καίτη Γαρμπή είχε αναφερθεί στη μετακόμιση της οικογένειάς της στο σπίτι της Νέας Ερυθραίας, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν οι σκηνές τρόμου.

«Μετακομίσαμε οικογενειακώς σ’ αυτό το σπίτι το 1992. Το ’97 παντρεύτηκα κι έφυγα, αλλά δεν πήγα μακριά, έμεινα στη γύρω περιοχή, Καστρί και Πολιτεία. Ύστερα από ένα θέμα υγείας του πατέρα μου, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο πατρικό, για να είμαστε κοντά στους γονείς» είχε δηλώσει τότε.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...