Ιδού η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Η όμορφη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών Μαρία Κυριακοπούλου θα είναι η βασίλισσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής που έκανε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Η φοιτήτρια με το γλυκό χαμόγελο θα φορέσει το στέμμα της και θα καθίσει στον θρόνο της δίπλα στον βασιλιά Καρνάβαλο την ημέρα που η Πάτρα θα κατακλύζεται από τους ρυθμούς του καρναβαλιού και της μεγάλης παρέλασης.

Η επιλογή της έγινε από ειδική ομάδα που σχηματίστηκε με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Καρναβαλικού Οργανισμού, αποτελούμενη από λίγα μέλη, έτσι ώστε να μην υπάρξουν διαρροές. Η επιτροπή αξιολόγησε τις πολλές αιτήσεις που υποβλήθηκαν και ακολούθησαν οι συνεντεύξεις με τις υποψήφιες.

f2 15

Από τη διαδικασία κρίθηκε καταλληλότερη η Μαρία Κυριακοπούλου και λόγω εμφάνισης και λόγω προσωπικότητας. Για να αφοσιωθεί στην προετοιμασία της θα αφήσει για λίγο τις υποχρεώσεις της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο οποίο φοιτά αλλά και αυτές της ραδιοφωνικής παραγωγού στον σταθμό του πανεπιστημίου UP FM.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η απόφαση της επιτροπής μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς χρειάστηκαν αρκετές συνεδριάσεις ώσπου να καταλήξουν τα μέλη της στη Μαρία Κυριακοπούλου, η οποία φαίνεται να έχει όλα τα προσόντα για να φέρει σε πέρας τον ρόλο της.

Η νέα λαμπερή βασίλισσα θα δώσει τον τόνο του κεφιού πάνω στο άρμα της την Κυριακή 1 Μαρτίου, αλλά και στη νυχτερινή παρέλαση του τελευταίου Σαββάτου.

f1 26

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ