Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζουγανέλης και Γιαννόπουλος «ξεκατινιάστηκαν» για χάρη της Ελεωνόρας

Aγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Ζουγανέλη και του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου. Ο ηθοποιός και ο μουσικός παραγωγός αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μέσα από τα ΜΜΕ για χάρη της… Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η οποία πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε πάρει συνέντευξη από τον μουσικό παραγωγό και δημοσιογράφο Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Ο τελευταίος, κληθείς να σχολιάσει τραγουδιστές, χαρακτήρισε μεταξύ άλλων την κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη, Ελεωνόρα, υπερεκτιμημένη ως τραγουδίστρια.

Λίγες μέρες μετά η ίδια η τραγουδίστρια απάντησε σε ήπιους τόνους στον μουσικό παραγωγό αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη στη ζωή, αλλά και θέση. Και ανάλογα με τη θέση που παίρνει, προχωράει και έχει ένα στίγμα σε αυτή τη ζωή, οπότε δεν έχω πολύ μεγάλη αγωνία τι λέει ο κάθε ένας άνθρωπος για μένα. Το σέβομαι, είναι μέσα στα πλαίσια της ζωής, οπότε το παίρνω κι αυτό».

Ωστόσο, την κριτική του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου δεν μπόρεσε να χωνέψει ο πατέρας της τραγουδίστριας Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Happy Day στον Alpha» πέρασε τον μουσικό παραγωγό γενιές δεκατέσσερις.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια, είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Οσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας. Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας. Να σεβαστούν περισσότερο γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις» είπε φανερά ενοχλημένος ο Γιάννης Ζουγανέλης πετώντας το μπαλάκι στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Φ4 ΤΟΝ ΔΕΞΙΑ
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Απάντηση με αιχμές

Χθες το μεσημέρι με μια μακροσκελή ανάρτηση ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μέσα από το προφίλ του στο facebook έριξε τα αιχμηρά βέλη του στον Γιάννη Ζουγανέλη. «Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι υβριστικό να λέει κάποιος για κάποια τραγουδίστρια ότι “είναι λίγο υπερεκτιμημένη κατά την άποψή μου”.

Είναι ακριβώς αυτό: άποψη, γνώμη. Κατανοώ απόλυτα, σέβομαι και θεωρώ έως και ιερό τον θυμό ενός πατέρα για κάποιο σχόλιο που δεν του άρεσε για το παιδί του. Και ειλικρινά λυπάμαι πολύ αν τον στεναχώρησα σαν πατέρα με την άποψή μου. Από εκεί και πέρα όμως με ξαφνιάζει αυτός ο θυμός να τον οδηγεί να αποκαλεί κάποιον -οποιονδήποτε- ΤΙΠΟΤΑ» αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει:

«Τέλος, όταν λέμε απειλητικά “να σεβαστούν γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις”, τι εννοούμε; Οτι θα επιλέξει κάποιος τη δικαστική οδό επειδή είπες -χωρίς να τον βρίσεις- ότι κατά την άποψή σου είναι υπερεκτιμημένος; Ή άλλες ακόμα πιο δραστικές μεθόδους; Να ξέρω, γιατί δεν μου περισσεύουν και λεφτά για bodyguard…»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....