Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Τσουνάμι» εξελίξεων στις «Άγριες μέλισσες»: Στο «φουλ» το παράτολμο σχέδιο!

Φοβερές αποκαλύψεις και μυστικά που κόβουν την ανάσα στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες». Η Ελένη (Μ. Κίτσου) δέχεται τη θέση της προέδρου του αγροτικού συνεταιρισμού, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Θεοδοσίας (Χ. Χειλά – Φαμέλη).

Παράλληλα η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) γίνεται έξαλλη με τη Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη), η οποία αποδέχτηκε το σχέδιο της Μυρσίνης (Κ. Διδασκάλου), όσον αφορά το μωρό της.

f1 ΑΣΗΜΙΝΑ ΜΥΡΣΙΝΗ

Την ίδια στιγμή ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος), σοκαρισμένος από την εξαφάνιση του φίλου του Σαράντη Γεωργαλά (Δ. Καραμπέτσης), προσπαθεί να μάθει τι απέγινε, με τον Κυπραίο (Γ. Στάνκογλου) να ανησυχεί μήπως ανακαλύψουν την αποτρόπαια πράξη του.

Η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) καταλαβαίνει πως κάτι βαθύτερο υπάρχει ανάμεσα στην Πηνελόπη (Μ. Πετεβή) και στον Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκη). Η Θεοδοσία αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα τόσο για την ίδια όσο και για τον γάμο της, την ώρα που ο πεθερός της, ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος), σοκάρεται από μια αποκάλυψη της Ελένης.

f3 ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ

Στο μεταξύ, η Ασημίνα επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί της ένα χαρμόσυνο νέο, που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειας. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Ασημίνας στο σπίτι των Σεβαστών προκαλεί σε όλους χαρά, αλλά πιο πολύ στον Δούκα (Λ. Κακούρης), ο οποίος για χάρη του εγγονιού του είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή με τον Νικηφόρο (Α. Ροϊλός). Ο τελευταίος ωστόσο, σοκαρισμένος που η γυναίκα του προχωράει με το σχέδιο της Μυρσίνης παρά τις αντιρρήσεις του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης) το ένοχο μυστικό του Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπά) και τα αισθήματά του για την Πηνελόπη. Του ζητάει να τον βοηθήσει να αποδείξει στον Δούκα το αληθινό πρόσωπο του γαμπρού του. Αισθήματα αναπτύσσονται ανάμεσα στη Θεοδοσία και στον γυναικολόγο Βασταρδή (Δ. Σαμόλης), οποίος εκφράζει το ενδιαφέρον του για εκείνη. Ο Προύσαλης (Γ. Σουξές) συντονίζει ομαδική έρευνα για να βρεθεί ο Γεωργαλάς, ενώ ο Κυπραίος κάνει ό,τι μπορεί για να τους αποπροσανατολίσει προκαλώντας τις υποψίες του ενωμοτάρχη.

Η Ελένη προσπαθεί να αποτρέψει τις αδελφές της από το παράτολμο σχέδιο που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν, αλλά η Ασημίνα είναι αποφασισμένη, βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους.

f2 ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΔΡΟΣΩ

Υποψίες

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος μαρκάρεται στενά από τον Προύσαλη, ο οποίος τον υποψιάζεται για τη δολοφονία του φίλου του Νέστορα. Παράλληλα ο Δούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του εγγονιού του, αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει πολύ ύστερα από μια συνάντησή του με τον Μιλτιάδη.

Η Μυρσίνη και η Ασημίνα, έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στη Ρίζω (Ε. Καρακάση), ενώ ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά την Ελένη κι αυτή τη φορά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα του τα «όπλα». Ο συνεταιρισμός ιδρύεται επίσημα και ο Δούκας έρχεται αντιμέτωπος με τα μέλη του. Καταλαβαίνει πως είναι όλοι εναντίον του πια και θα στραφεί στον Κυπραίο με μια συμφέρουσα πρόταση.

Ο Μελέτης και ο Κωνσταντής προσεγγίζουν τον Δημητράκη για να τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τον Κλεομένη, μόνο που εκείνος θυμάται καλά πόσο έχει υποφέρει στα χέρια τους. Η Θεοδοσία και ο Βασταρδής έρχονται πιο κοντά παρά τις προσπάθειες του Λάμπρου (Δ. Γκοτσόπουλος) να την προσεγγίσει και να προσπαθήσουν πάλι για ένα παιδί.

Ο Προύσαλης, απογοητευμένος που δεν μπορεί να στριμώξει τον Κυπραίο, αποφασίζει να μοιραστεί τις αμφιβολίες του με τον Νέστορα. Εκείνος αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά με τη βοήθεια κάποιων φίλων του…

f4 KONSTANTHS

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...